Εκλεισε τα κενά με Βαλντέζ και Πέρεζ

Εκλεισε τα κενά με Βαλντέζ και Πέρεζ

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Νέλσον Βαλντέζ και ο Ερνάν Πέρεζ είναι οι αντικαταστάτες του Κώστα Μήτρογλου και του Βλάντιμιρ Βάις. Οι δύο Παραγουανοί εντάσσονται στο δυναμικό του Ολυμπιακού για να τον ενισχύσουν στις εγχώριες και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του. Ο 30χρονος Βαλντέζ που ήρθε στην Ελλάδα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι, με τους «Πειραιώτες» να έχουν τη δυνατότητας αγοράς των δικαιωμάτων του. Ο 24χρονος Πέρεζ αφίχθη στα Σπάτα χθες το μεσημέρι για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων, με τη Βιγιαρεάλ να βάζει στα ταμεία της το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Βαλντέζ, ο έμπειρος επιθετικός με δηλώσεις του υποσχέθηκε πολλά γκολ στους φίλους των «ερυθρόλευκων». Από την πλευρά του ο Μίτσελ εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως το νέο απόκτημα των Πειραιωτών θα γράψει τη δική του ιστορία στον Ολυμπιακό. «Θα προσπαθήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε, το κενό για τη θέση του Μήτρογλου να το καλύψει ο Βαλντέζ. Είναι ένας έμπειρος παίκτης, με πολλές ικανότητες. Είναι γκολτζής και είναι ένας παίκτης ο οποίος πιστεύουμε ότι θα αρέσει στον κόσμο του Ολυμπιακού. Δεν θα προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε τον Κώστα, γιατί ο Κώστας είναι για εμάς αξέχαστος. Ηταν φανταστικός μαζί μας και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Ομως είμαι σίγουρος ότι και ο Βαλντέζ θα γράψει τη δική του ιστορία στον Ολυμπιακό».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως σχολιάζοντας τη μεταγραφική πολιτική των «Πειραιωτών», ο Μίτσελ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την παρουσία του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα επόμενα χρόνια:

«Το ενδιαφέρον ξένων ομάδων για ποδοσφαιριστές μας, μιλάει πάρα πολύ καλά για τον σύλλογο του Ολυμπιακού. Δείχνει πως η πρόοδος των παικτών μας είναι πάντα εξαιρετική. Δείχνει πως βελτιώνονται διαρκώς με τον τρόπο που πορεύονται. Και υπό ορισμένες συνθήκες δείχνει ότι έχουν πολύ μεγάλο μέλλον μπροστά τους στην Ευρώπη. Πιστεύουμε σε ένα μέλλον όχι πολύ μακρινό. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ικανός να πουλάει παίκτες σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Αλλά να φέρνει και παίκτες οι οποίοι θα βοηθάνε την ομάδα όταν θα είναι στους τέσσερις της Ευρώπης. Ή όταν θα θεωρούμε λογικό να βρισκόμαστε στους οκτώ της Ευρώπης. Αναφορικά με το μέλλον, εμείς έχουμε στο μυαλό μας το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Το βλέπω όταν μιλάω με τον πρόεδρο, όταν μιλάω γενικότερα με τη διοίκηση της ομάδας μας, όλοι θέλουν να πετύχουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τον Ολυμπιακό στο μέλλον. Είμαστε σε αυτό τον δρόμο. Εχουμε αυτό το σχέδιο στο μυαλό μας και προσπαθούμε να το υλοποιήσουμε».

Παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, το ποδοσφαιρικό τμήμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα χθες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Στην ομιλία του προς τους παίκτες, ο κ. Μαρινάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του Πειραιά θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα προκριθεί στον προημιτελικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή