Ολυμπιακός: Μισό εκατ. ευρώ για την Κεφαλονιά

Ολυμπιακός: Μισό εκατ. ευρώ για την Κεφαλονιά

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κόστος της ανακατασκευής των σχολικών κτιρίων του Ληξουρίου και του Αργοστολίου που υπέστησαν ζημιές από τους πρόσφατους ισχυρούς σεισμούς στην περιοχή της Κεφαλονιάς αποφάσισε να καλύψει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Υπολογίζεται πως η πειραϊκή εταιρεία θα διαθέσει περισσότερα από 500.000 ευρώ για να λειτουργήσουν το συντομότερο δυνατόν τα τέσσερα σχολικά κτίρια. Μάλιστα, η πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έγινε άμεσα αποδεκτή από τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε χθες το απομεσήμερο στην αίθουσα εκδηλώσεων του γηπέδου Καραϊσκάκη, όπου παρουσιάστηκαν τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα της χειμερινής περιόδου. «Αρχικά έρχομαι με τη μορφή δανεισμού για 6 μήνες, αλλά προσδοκώ να πάνε καλά τα πράγματα και να μείνω για πολύ καιρό εδώ», τόνισε ο Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος είχε φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα την περίοδο 2011-12.

Απ’ την πλευρά του, ο Νέλσον Βαλντέζ ανέφερε: «Το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό όταν άκουσα το όνομα Ολυμπιακός, ήταν η ευκαιρία να παίξω ξανά στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση. Είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή, έχω πολλές προσδοκίες για τους αγώνες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ανυπομονώ».

Ο Ερνάν Πέρεζ είπε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ στον Ολυμπιακό και για την ευκαιρία που μου δίνεται. Ελπίζω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ κι ευχαριστώ τον σύλλογο και τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου». Οσο για τον Πέλε, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, μια μεγάλη οικογένεια. Νιώθω ευγνωμοσύνη που βρίσκομαι στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή και έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Τα εισιτήρια με Μάντσεστερ

Στις 10 το πρωί κυκλοφορούν τα εισιτήρια του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα διεξαχθεί στις 25 του μηνός στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου τα οποία βρίσκονται έξω από τις θύρες 17 και 25, και αναμένεται σε λίγες ώρες να εξαντληθούν. Επίσης, από τις 10 το πρωί θα διατίθενται εισιτήρια και μέσω Ιντερνετ από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, www.olympiacos.org. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευθεί έως δύο εισιτήρια, προσκομίζοντας ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλων. Τα εισιτήρια κοστίζουν 30, 40, 60, 70, 90, 100, 125, 150 και 350 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή