Σε περίοδο μεγάλων αγώνων εισέρχεται ο Ολυμπιακός

Σε περίοδο μεγάλων αγώνων εισέρχεται ο Ολυμπιακός

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αρχή ενός κύκλου με εξόχως σημαντικούς αγώνες μπαίνει ο Ολυμπιακός το Σάββατο, οπότε και θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Μία αναμέτρηση που θα προηγηθεί του πρώτου ραντεβού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μίτσελ φαίνεται πως έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω απ’ την εστία, ο Μανωλάς με τον Μαρκάνο στο κέντρο της άμυνας, με τον Σαλίνο να κινείται δεξιά και τον Μπονγκ ή τον Χολέμπας στην αριστερή πλευρά. Ο τελευταίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στο γόνατο, αλλά απ’ τους Πειραιώτες εκφράζεται η αισιοδοξία πως την Τρίτη το βράδυ θα είναι πανέτοιμος για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Από κει και έπειτα, οι Εντινγκά και Μανιάτης έχουν προβάδισμα για τη μεσαία γραμμή, ενώ οι Κάμπελ και Πέρες θα είναι στα «φτερά». Ωστόσο για τις υπόλοιπες δύο θέσεις της ενδεκάδας -του επιθετικού και του ποδοσφαιριστή που θα κινείται σε ελεύθερο ρόλο από πίσω του- το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο. Τις θέσεις διεκδικούν οι Τσόρι Ντομίνγκεζ, Σαβιόλα, Ολαϊτάν, Φουστέρ και Βαλντές.

Χθες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως την Πέμπτη θα αρχίσει η κυκλοφορία των εισιτηρίων του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εισιτήρια θα διατίθενται και από σήμερα μέσω Ιντερνετ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή