Γεωργιάδης στο τιμόνι, οργή για ΕΠΟ

Γεωργιάδης στο τιμόνι, οργή για ΕΠΟ

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε η λύση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Χουμπ Στέφενς, όπως επίσης η απόφαση να τον διαδεχθεί ο άμεσος συνεργάτης του, Γιώργος Γεωργιάδης, όπως επισήμως ανακοινώθηκε χθες.

Το θέμα του Ολλανδού έχει περάσει πάντως ήδη σε δεύτερη μοίρα λόγω της ΕΠΟ και των ημερομηνιών για τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών με τον Ολυμπιακό!

Μετά το 2-2 στην Κρήτη με τον Εργοτέλη ήταν θέμα χρόνου να οριστικοποιηθεί το «διαζύγιο» ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Χουμπ Στέφενς. Με τον Ολλανδό όλα έγιναν πολύ γρήγορα και φυσικά είχαν προηγηθεί συζητήσεις γιατί το κλίμα μέσα στην ομάδα δεν ήταν καλό. Ο Στέφενς έφυγε από τον ΠΑΟΚ όντας πληρωμένος από το συμβόλαιό του πολύ περισσότερο από το 50% και πήρε και αποζημίωση 200.000 ευρώ. Χθες, αποχαιρέτησε τους παίκτες και είχε συνομιλία με τον Γιώργο Γεωργιάδη που επισήμως ανέλαβε καθήκοντα πρώτου προπονητή.

Οπως εξήγησε η ΠΑΕ, «ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην πλέον κομβική περίοδο της αγωνιστικής σεζόν και εξακολουθεί να διεκδικεί δύο σημαντικούς στόχους. Από τη στιγμή που τα αποτελέσματα και η απόδοση της ομάδας δεν ήταν τα αναμενόμενα, ενώ παράλληλα δεν υπήρχαν σαφείς ενδείξεις βελτίωσης, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ήταν αναπόφευκτη και ως εκ τούτου ο Γιώργος Γεωργιάδης -μέχρι πρότινος βοηθός του Χουμπ Στέφενς- αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας».

Ο Γεωργιάδης είχε ηθικό δίλημμα επειδή ήταν συνεργάτης του Στέφενς, όμως και ο Ολλανδός τον συμβούλευσε να παραμείνει και να αναλάβει την ομάδα. Πέρσι με τον Γεωργιάδη, μετά την απομάκρυνση Δώνη, ο ΠΑΟΚ δεν άλλαξε αγωνιστική εικόνα, πήρε όμως αυτό που ήθελε, την πρόκριση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος ο στόχος είναι διπλός, καθώς υπάρχει και το κύπελλο.

Για τους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι οργισμένη από τον ορισμό των ημερομηνιών, θεωρώντας πως όλα έγιναν για να μην παίξουν οι ερυθρόλευκοι σε άδειο γήπεδο, αφού κινδυνεύουν με αποκλεισμό της έδρας τους από τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η ΕΠΟ όρισε τον πρώτο ημιτελικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 2 Απριλίου αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 16 Απριλίου αν προκριθεί στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ ήθελε ο πρώτος ημιτελικός να γίνει στις 12 Μαρτίου, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η ρεβάνς στην Τούμπα έχει οριστεί για 16 ή 22 Απριλίου, αλλά το ερωτηματικό προκύπτει από την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, που έχει οριστεί εξαρχής για τις 26 Απριλίου!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT