Αναβολή για τα ασφαλιστικά μέτρα

Αναβολή για τα ασφαλιστικά μέτρα

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης υπέγραψε χθες πως το ελληνικό Δημόσιο αποδέχεται την εκχώρηση της ΑΕΚ από το χρέος του Μάκη Ψωμιάδη, κάτι που σημαίνει ότι μετά από αυτή την εξέλιξη, το κράτος δύναται να διεκδικήσει από τη συγκεκριμένη υπόθεση όσα χρήματα επιδικαστούν.

Στο επιτελείο της Ενωσης αναμένουν από τον Χάρη Οικονομόπουλο την απόσυρση της αγωγής κατά της εκκαθάρισης της ΠΑΕ, όπως είχε προφορικά δεσμευτεί σε περίπτωση που ολοκληρωνόταν η διαδικασία της εκχώρησης. Ολα δείχνουν ότι έπειτα από συνεννόηση οι δύο πλευρές, σήμερα, θα ζητήσουν από κοινού αναβολή ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας η εκχώρηση, πράγμα που σημαίνει ότι στη συνέχεια ο κ. Οικονομόπουλος θα αποσύρει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας αναμενόταν να εξελιχθεί ένα νομικό θρίλερ με άγνωστη κατάληξη και τον κόσμο να περιμένει με ενδιαφέρον. Το νομικό επιτελείο του «Δικεφάλου» βρίσκεται από χθες σε συνεχείς συζητήσεις με τον κ. Οικονομόπουλο προκειμένου να βρεθεί άμεσα μια συναινετική λύση και να κλείσει το θέμα.

Εκτός αυτών, για να ολοκληρωθεί και τυπικά η εκκαθάριση, απομένει η υπογραφή συμβάσεων μεταξύ της ΦΑΕΕ Αθηνών και του εκκαθαριστή που έχει οριστεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημητρέλου.

Γήπεδο και μεταγραφές

Οσον αφορά την υπόθεση του γηπέδου, η υποψήφια για την περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, διέψευσε πως είναι κατά της κατασκευής του, τονίζοντας όμως παράλληλα πως «δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο ψηφοθηρικής εκμετάλλευσης η καθ’ όλα δικαιολογημένη προσδοκία ενός κόσμου που έχει σημείο αναφοράς την ΑΕΚ».

Στα μεταγραφικά, επανέρχεται στο προσκήνιο η υπόθεση απόκτησης του Κώστα Κατσουράνη από τον ΠΑΟΚ, ενώ η Ενωση θα επιμείνει και για αυτήν του Γιάννη Γιαννιώτα, παρά το γεγονός πως η περίπτωσή του χαρακτηρίζεται δύσκολη. Επίσης, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την απόκτηση του 16χρονου, Σταύρου Σβάρνα, από την Τριγλία Ραφήνας.

Με αρκετά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ηλυσιακό στις 16.00 στο ΟΑΚΑ. Ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν ολοκλήρωσε τη χθεσινή προπόνηση, αλλά δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στον επερχόμενο αγώνα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Νίκος Αργυρίου, Βασίλης Τσεβάς και Λάμπρος Θαναηλάκης οι οποίοι και δεν υπολογίζονται για το ματς με τον Ηλυσιακό. Ο Τραϊανός Δέλλας, πάντως, δεν προβληματίζεται τόσο για την αμυντική γραμμή της ομάδας του, όσο για τη «λειψανδρία» στην επίθεση, όπου έχει μείνει μόνο ο Ντακόλ.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Μιχάλης Παυλής ανέφερε πως «όνειρό του είναι η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή