Τέσσερις οι βασικοί στόχοι του Ολυμπιακού

Τέσσερις οι βασικοί στόχοι του Ολυμπιακού

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τέσσερις ποδοσφαιριστές έχει προχωρημένες διαπραγματεύσεις ο Ολυμπιακός ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, όπως αποκάλυψε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός παραδέχθηκε πως ένας εξ αυτών είναι ο 23χρονος Μεξικανός επιθετικός της Τίγκρες, Αλαν Πουλίδο.

Επιπλέον, γνωστοποίησε πως είναι σε επαφές με Ελληνα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο εξωτερικό, το όνομα του οποίου δεν θέλησε να αποκαλύψει. Αρνήθηκε, πάντως, πως είναι ένας από τους Ταχτσίδη, Κονέ, Παπασταθόπουλο, Σαμαρά, Καρνέζη ή Βύντρα.

Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Κώστα Σταφυλίδη της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο 20χρονος αριστερός μπακ θα βρεθεί στο προσκήνιο σε περίπτωση κατά την οποία πωληθεί ο Χοσέ Χολέμπας σε ομάδα του εξωτερικού. Στην παρούσα φάση, ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχθεί πρόταση ούτε για τον Χολέμπας ούτε για τον Μανωλά ή κάποιον άλλον παίκτη του.

«Εχουμε τώρα 27 παίκτες συν τους δανεικούς που ανεβάζουν τον αριθμό. Οπως πίστευα και πέρσι, λέω και φέτος ότι ο επιπλέον αριθμός των τεσσάρων – πέντε παικτών μέχρι τους 27 θέλω να δοθεί σε παιδιά της Ακαδημίας, κάτι που δεν μπορέσαμε να κάνουμε πέρυσι. Αρα αν βάλουμε όλα τα συμβόλαια τα οποία διαπραγματευόμαστε, μιλάμε για πέντε έως επτά παίκτες που δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσουν. Εχουμε τον Εντινγκά που είναι δανεικός. Πρέπει να έχουμε έτοιμο αντικαταστάτη αν φύγει. Το ίδιο για τους Μαρκάνο, Κάμπελ, Βαλντές. Αυτοί παίζουν σε διαφορετικές θέσεις, άρα πρέπει να έχουμε λύσεις για όλες τις θέσεις», υπογράμμισε ο Μίτσελ.

Επιπλέον, μίλησε για τα γεγονότα της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ: «Ηδη είχαν την ευκαιρία να πάνε στον τελικό που θέλανε το προηγούμενο Σάββατο. Δεν κέρδισαν όμως. Ο,τι κι αν έχει συμβεί, έχουν ξεπεράσει τα όρια της ασφάλειας, ό,τι και να λένε. Λυπάμαι που το λέω, αλλά πραγματικά δεν με πειράζει που χάσαμε».

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη χθες στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-0 με γκολ των Αβραάμ Παπαδόπουλου και Κολοβού. Από σήμερα, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν τις καλοκαιρινές διακοπές και θα επιστρέψουν στου Ρέντη στις αρχές Ιουλίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή