Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στη Βασιλική Καραγιάννη

Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στη Βασιλική Καραγιάννη

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τελέστηκε χθες η κηδεία της Βασιλικής Καραγιάννη, κόρης του Παντελή Καραγιάννη, που ήταν εκ των ιδρυτών της ΑΕΚ το 1924. Στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου έδωσαν το «παρών» αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, όπως οι Νεστορίδης, Σεραφείδης, Ατματσίδης, αλλά και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Στα του γηπέδου, το κλείσιμο της Βουλής λόγω των επερχόμενων δημοτικών και ευρωπαϊκών εκλογών καθυστερεί την ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης, συνεπώς τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο.

Υπό τον φόβο επεισοδίων στον αγώνα της Κυριακής με τον Περαμαϊκό, δεν εκδόθηκαν εισιτήρια, συνεπώς η ΑΕΚ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος χωρίς την παρουσία του κόσμου της.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Ενωση έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Τζενάρο Γκατούζο, που μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ακολουθεί καριέρα προπονητή. Στη λίστα προπονητών βρίσκεται επίσης ο Σα Πίντο, ωστόσο η παρουσία του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της ΑΕΚ τη νέα χρονιά θα αποφασιστεί μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή