Σε πρώτο πλάνο ο Ντιόπ, ακολουθούν Πουλίδο, Φορτούνης

Σε πρώτο πλάνο ο Ντιόπ, ακολουθούν Πουλίδο, Φορτούνης

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού προς τη Λεβάντε για την απόκτηση του Ντιόπ αποκάλυψε χθες ραδιοφωνικός σταθμός της Βαλένθια. Υπενθυμίζουμε πως εδώ και εβδομάδες το όνομα του Σενεγαλέζου αμυντικού μέσου βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας. Απλώς οι Ισπανοί επιβεβαίωσαν το θερμό ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων», δίνοντας και λεπτομέρειες για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού, η πρόταση των «Πειραιωτών» ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό είναι μικρότερο κατά ένα εκατομμύριο από όσα αξιώνει η διοίκηση της Λεβάντε για να παραχωρήσει τον παίκτη. Ομως, το κλίμα στις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων είναι εξαιρετικό και αναμένεται να γεφυρωθεί το οικονομικό χάσμα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Επιπλέον, οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» «τρέχουν» και τις υποθέσεις του Μεξικανού επιθετικού της Τίγκρες, Αλαν Πουλίδο και του Φορτούνη της Καϊζερσλάουτερν, όπως και την απόκτηση των δικαιωμάτων του Μαρκάνο από τη Ρούμπιν Καζάν, αλλά και της επέκτασης του συμβολαίου του Μέγερι έως το 2017.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή