Ξεκαθαρίζει οριστικά το τοπίο με Πουλίδο στον Ολυμπιακό

Ξεκαθαρίζει οριστικά το τοπίο με Πουλίδο στον Ολυμπιακό

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aμεσα κλείνει η υπόθεση της μεταγραφής του Aλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της μεξικανικής ιστοσελίδας «ftbpro», ο παίκτης και οι άνθρωποι της Τίγκρες θα συναντηθούν εντός της ημέρας για να επικυρωθεί η συμφωνία με τον Ολυμπιακό. «Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Τίγκρες Aλαν Πουλίδο είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, από την Ελλάδα. Την Τρίτη θα γίνει παίκτης της ευρωπαϊκής ομάδας για τρία χρόνια. Ο γεννημένος στη Θιουδάδ επιθετικός θα ενσωματωθεί στην ελληνική αποστολή στις ΗΠΑ, καθώς εκεί θα μετάσχει σε ένα τουρνουά», υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα στις Αυστριακές Αλπεις το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των πρωταθλητών Ελλάδας. Μετά το φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τη ρωσική Κράσνονταρ από την οποία ηττήθηκαν με 2-0, την Πέμπτη (19.00) θα δώσουν το δεύτερο και τελευταίο ματς στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους στην Κεντρική Ευρώπη, με αντίπαλο την Ντιναμό Κιέβου. Την Παρασκευή, η αποστολή των «Πειραιωτών» θα επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου θα παραμείνει για δύο ημέρες, καθώς την επόμενη Δευτέρα θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ. Εκεί θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων με τη Μίλαν, τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

• Oι άνθρωποι του Oλυμπιακού διέψευσαν πως υπάρχει ενδεχόμενο πώλησης του Ρομπέρτο, όπως και αγοράς του Σισοκό. Παράλληλα, επιβεβαίωσαν πως ο αριστερός χαφ της Γκαλατασαράι, Νορντίν Αμπραμπάντ, παραμένει στη μεταγραφική τους λίστα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή