Διαπραγματεύσεις για Ρομπίνιο

Διαπραγματεύσεις για Ρομπίνιο

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία μπήκε η υπόθεση της ένταξης του Ρομπίνιο στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα, ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής εταιρείας Γιάννης Βρέντζος βρίσκεται από χθες στην Ιταλία για να διαπραγματευτεί με τον αντιπρόεδρο των «ροσονέρι» Αντριάνο Γκαλιάνι την πιθανότητα απόκτησης, με τη μορφή δανεισμού, του Ρομπίνιο, έχοντας παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» τη δυνατότητα να αγοράσουν τα δικαιώματά του την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε ό,τι αφορά στις άλλες τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις, ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός της Σεβίλλης Αλμπέρτο Μποτία θα ενταχθεί στο δυναμικό των πρωταθλητών Ελλάδας. Η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί μόλις ολοκληρωθεί η πώληση του Μανωλά σε ομάδα του εξωτερικού. Για τον διεθνή αμυντικό υπάρχει θερμό ενδιαφέρον τόσο από την Ιταλία (ανάμεσα σε άλλες ομάδες, η Ρόμα και η Γιουβέντους) όσο και από την Ισπανία (Βαλένθια). Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένουν άμεσα την άφιξη του Μεξικανού επιθετικού της Τίγκρες Αλαν Πουλίδο, προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα της απόκτησής του που εκκρεμεί εδώ και καιρό.

Την ικανοποίησή του για την εικόνα του Ολυμπιακού στα φιλικά με τη Μίλαν και τη Λίβερπουλ σε Τορόντο και Σικάγο αντίστοιχα εξέφρασε ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων» Πιερ Ισά: «Σίγουρα από το ματς του περσινού καλοκαιριού στο Ανφιλντ η ομάδα έχει προοδεύσει αρκετά. Νομίζω ότι το δείξαμε και στα δυο ματς με τις Μίλαν και Λίβερπουλ. Πρόκειται για δυο σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Βρισκόμαστε στην προετοιμασία και θα πρέπει να είμαστε θετικοί και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Ο πρόεδρος μας έχει ζητήσει να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα του Ολυμπιακού σε όλο τον κόσμο και ειδικά σε αυτό το τουρνουά, το οποίο παρακολουθούν περισσότερες από 150 χώρες. Ηρθαμε εδώ για να παίξουμε τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Είμαστε χαρούμενοι με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, αλλά και με την παρουσία των φιλάθλων μας εδώ».

Ο Μίτσελ έδωσε χθες ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη το βράδυ. Στην εθνική ομάδα του Κογκό κλήθηκε ο Ντελβίν Εντινγκά για τη ρεβάνς του Σαββάτου με τη Ρουάντα της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Αφρικής. Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι ο διεθνής αμυντικός μέσος θα χάσει το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι Κογκολέζοι έχουν προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη τους με 2-0 στο πρώτο ματς, όπου είχε αγωνιστεί ο Εντινγκά, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το φιλικό του Τορόντο με τη Μίλαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή