Βόλτα στον κόσμο

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μάχη με τα κύματα

Για κάποιους είναι απλώς ένα χόμπι, για κάποιους άλλους όμως είναι επάγγελμα. Το σέρφινγκ ανέκαθεν μαγνήτιζε τα βλέμματα, καθώς προσφέρει συναρπαστικές «μονομαχίες» με τη θάλασσα.

Αρωμα γυναίκας

Οσοι πιστεύουν ότι το ποδόσφαιρο είναι σπορ μόνο για άνδρες, ας ρίξουν μια ματιά στο Εντμοντον του Καναδά, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο γυναικών κάτω των 20 ετών. Αξίζει τον κόπο, έστω και από περιέργεια.

Πρώτο τεστ

Στα νερά όπου θα διεξαχθούν οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες των Ολυμπιακών του Ρίο του 2016 ταξιδεύουν τα σκάφη που λαμβάνουν μέρος στη διεθνή ρεγκάτα της Βραζιλίας. Οι πρώτες εικόνες είναι θεαματικές.

Αλλαξε… ρακέτα

Ο Ρότζερ Φέντερερ, έστω και για λίγο, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο χόκεϊ. Το στυλ το έχει, αλλά μάλλον καλά θα κάνει να συνεχίσει να «υπηρετεί» το τένις, όπως κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Πάντως, παίκτης του χόκεϊ με σορτς δύσκολα θα υπάρξει ξανά.

Ετοιμος…

Ετοιμος να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους είναι ο Νεϊμάρ, αφού ξεπερνάει τον σοβαρό τραυματισμό του στον προημιτελικό του Μουντιάλ με την Κολομβία. Το «τραύμα» του ημιτελικού, όμως, μετά το 7-1 της Γερμανίας, δύσκολα θα ξεπεραστεί από όλους τους Βραζιλιάνους.

Για λίγους

Στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο διαδεδομένο, στο εξωτερικό όμως, και κυρίως στις ΗΠΑ, το γκολφ αποτελεί ένα από τα πιο φημισμένα και καλοπληρωμένα αθλήματα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο κορυφαίος παίκτης του γκολφ, Τάιγκερ Γουντς, έχει κάθε χρόνο έσοδα πάνω από 60 εκατ. δολάρια. Περισσότερα ακόμα και από τους Ρονάλντο και Μέσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή