Ο Βαλβέρδε επιστρέφει στο «Καραϊσκάκη»

Ο Βαλβέρδε επιστρέφει στο «Καραϊσκάκη»

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μοναδικό εν Ελλάδι φιλικό παιχνίδι στο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας δίνει απόψε ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο που έχει στον πάγκο της τον Ερνέστο Βαλβέρδε (ώρα έναρξης 21.30, novasports 1, HD1). Ο πρώην τεχνικός των Πειραιωτών που θα επιστρέψει για πρώτη φορά στο «Καραϊσκάκη» για να καθίσει στον αντίπαλο πάγκο, αναμένεται να γνωρίσει την αποθέωση απ’ τους φιλάθλους.

«Είναι τιμή να μπορώ να δώσω ένα τέτοιο παιχνίδι με την ομάδα μας, την Αθλέτικ απέναντι στον Ολυμπιακό. Για μένα πρόκειται για την επιστροφή μου στην Αθήνα, στο “Καραϊσκάκη“, ένα γήπεδο που γνωρίζω καλά και μου φέρνει πολλές αναμνήσεις», τόνισε χθες ο Βαλβέρδε με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Ιντερνετ.

Να σημειωθεί πως όλα τα έσοδα της αναμέτρησης των πρωταθλητών Ελλάδας με την Μπιλμπάο που την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Νάπολι, θα δοθούν για την ενίσχυση του έργου της UNICEF. «Παίζουμε απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, όχι μόνο για να παρουσιάσουμε την ομάδα και τους νέους παίκτες, αλλά και όπως όλοι ξέρετε παίζουμε και για τη UNICEF», σχολίασε από την πλευρά του ο Μίτσελ.

Δεν θα αγωνιστεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Ιμπραΐμ Αφελάι, ο οποίος θα επιστρέψει το πρωί από τη Βαρκελώνη, όπου είχε μεταβεί για να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα. Επίσης, θα προφυλαχθούν οι Σιόβας, Χολέμπας και Φορτούνης τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η αναζήτηση σέντερ φορ στην αγορά του εξωτερικού. Ο Κώστας Μήτρογλου εξακολουθεί να απασχολεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι αναγνωρίζουν πως συγκεντρώνει αρκετές δυσκολίες το ενδεχόμενο δανεισμού για ένα χρόνο από τη Φούλαμ. Η αγγλική εφημερίδα, «Daily Mail» ανέφερε πως οι πρωταθλητές Ελλάδας ασχολούνται με την περίπτωση του 26χρονου Δανού επιθετικού, Νίκλας Μπέντερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αρσεναλ. Από την πλευρά τους οι «κανονιέρηδες» εξετάζουν την προοπτική απόκτησης του Κώστα Μανωλά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή