Ενίσχυση με Μπενίτεθ, φεύγουν δύο παίκτες

Ενίσχυση με Μπενίτεθ, φεύγουν δύο παίκτες

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την απόκτηση του 21χρονου Παραγουανού επιθετικού της Γκουαρανί, Χόρχε Νταντιέλ Μπενίτεθ, ο Ολυμπιακός συμπληρώνει (εκτός απροόπτου) το δυναμικό της νέας σεζόν. Διότι απ’ τη στιγμή κατά την οποία απομένουν κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο άλλης μιας προσθήκης. Εφόσον ο Αλαν Πουλίδο διευθετήσει τη δικαστική διαμάχη του με την Τίγκρες και μείνει ελεύθερος έως το τέλος του μήνα, τότε θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Σε αντίθετη περίπτωση, είναι πιθανό ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την αγορά ενός ακόμη επιθετικού.

Ο Μπενίτεθ υπέγραψε χθες με τους Πειραιώτες το νέο του συμβόλαιο και αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ. «Ξέρω τι σημαίνει ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κι έχω όλα τα φόντα για να βρίσκομαι εδώ. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτή την ευκαιρία που μου δίνει ο σύλλογος και θα προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ στο έπακρο. Ερχομαι για να βοηθήσω όσο μπορώ, να δείξω ότι είμαι ένας πολύ ικανός επιθετικός και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα», τόνισε ο Μπενίτεθ.

Την ίδια ώρα, μέσα ενημέρωσης της Πορτογαλίας αναφέρουν πως η Μπενφίκα προσφέρει 5 εκατομμύρια ευρώ στους «ερυθρόλευκους» για να κάνουν τον Ανδρέα Σάμαρη κάτοικο Λισσαβώνας. Επιπλέον, αγγλικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν πως ο Κώστας Μανωλάς θα καταλήξει στην Αρσεναλ, καθώς οι «κανονιέρηδες» φαίνεται πως επικρατούν της Γιουβέντους στην κούρσα της διεκδίκησής του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή