ΠΑΟΚ: αποκαλυπτήρια Αγγελίδη

ΠΑΟΚ: αποκαλυπτήρια Αγγελίδη

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον πλήρη έλεγχο της λειτουργίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ο Ιάκωβος Αγγελίδης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όπως αποκάλυψε χθες σε συνέντευξη Τύπου. Ο νέος ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου» άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά του και μεταξύ άλλων υποστήριξε: «Εγώ έχω τον έλεγχο. Ο μεγαλομέτοχος είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, έχει πολλές επιχειρήσεις δεν είναι δυνατόν να διαχειρίζεται την καθημερινότητα του συλλόγου. Γι’ αυτό και αποφάσισε να προσλάβει άτομα που θα τρέχουν την καθημερινότητα. Ο ρόλος μου είναι να λειτουργεί ο σύλλογος ομαλά, που σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαι εδώ και να δουλεύω με τα κατάλληλα άτομα. Δεν ήμουν ποτέ ποδοσφαιριστής, ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια ο πρόεδρος ήταν πρώην παίκτης. Εγώ δεν θα επιλέγω το αριστερό μπακ. Εγώ θα παίρνω τις απόψεις του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή, φυσικά, θα έχω άποψη και θα βάζω μέσα και το οικονομικό και θα βγαίνει μία απόφαση».

Για το πλάνο και τη φιλοσοφία του σχολίασε: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία βιώσιμη ποδοσφαιρική οργάνωση, που θα ακολουθεί τα υψηλότερα επαγγελματικά στάνταρ. Είναι σημαντικό να μην ξεφεύγει από το financial fair play. Ο ρόλος μου είναι να αξιολογήσω τον τρόπο λειτουργίας σε όλα τα τμήματα, στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τους υπαλλήλους. Αυτό δεν γίνεται σε 1-2 μήνες, θέλει χρόνο. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία ομάδα με βάση από τις ακαδημίες και έμπειρους παίκτες, που να διεκδικεί το πρωτάθλημα σε ετήσια βάση και να έχει επιτυχημένη ευρωπαϊκή παρουσία».

Για το θέμα των χρεών είπε: «Είναι σοβαρό θέμα, δεν το έχω κοιτάξει πολύ. Πρέπει να περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο κ. Σαββίδης. Αυτό το ζήτημα είναι στο πλάνο, εμείς προχωρούμε να οργανώσουμε το θέμα, χωρίς να επηρεαστούμε απ’ αυτό. Υποψιάζομαι ότι τα χρέη παίζουν ρόλο στην επένδυση του Ιβάν Σαββίδη σε εγκαταστάσεις».

Για τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο τόνισε: «Εχω ακούσει από τον κόσμο ότι θέλει ένα καθαρό, επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν υποψίες χειραγώγησης και είναι κρίμα γιατί το ποδόσφαιρο μπορεί να έχει εξαιρετική επιρροή στην κοινωνία και γίνεται το αντίθετο».

Για το ότι ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν έχει υπογράψει ακόμα δήλωσε: «Πιστεύω ότι θα υπογράψει επειδή μου είπε ότι θα υπογράψει. Ρωτήστε τον Κλάους, θέλει να σκεφτεί, νομίζω δεν υπάρχει κάποια εκκρεμότητα».

Σήμερα για Αρη

Ούτε χθες εκδόθηκε η απόφαση από το δικαστήριο για το αν τελικά θα ανακληθεί η απόφαση του Ειρηνοδικείου με την οποία ανέλαβε τη διοίκηση της ΠΑΕ ο Λάμπρος Σκόρδας. Η ενημέρωση που υπάρχει από το Δικαστικό Μέγαρο αναφέρει πως η απόφαση έχει ληφθεί και θα ανακοινωθεί σήμερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή