Πρεμιέρα με πρόστιμο για ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα

Πρεμιέρα με πρόστιμο για ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Η Ντιναμό Μινσκ φαντάζει ο ιδανικός αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τη σημερινή (22.05) πρεμιέρα του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όμως στο μυαλό του Αγγελου Αναστασιάδη δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Οι Λευκορώσοι μπορεί να υστερούν σε ποιότητα σε σύγκριση με τον ΠΑΟΚ, βρίσκονται όμως στο αποκορύφωμα της απόδοσής τους, επειδή το πρωτάθλημά τους οδεύει στο τέλος του.

«Είμαστε υποχρεωμένοι ως ΠΑΟΚ να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια, γιατί το χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, και να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του και να ευχηθώ καλή επιτυχία και στις άλλες ομάδες που αγωνίζονται. Εμείς έχουμε ένα ματς με το οποίο ξεκινάμε την πορεία μας στην Ευρώπη και κοιτάμε αυτό και τίποτε άλλο. Ο στόχος μας είναι αυτός: να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και να είμαστε όσο γίνεται πιο έτοιμοι μπορούμε, αυτό θα κάνουμε και αύριο», επισήμανε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, προσθέτοντας πως «είναι μια πολύ καλή ομάδα που παίζει τώρα στα πλέι οφ. Είναι πολύ δυνατή από τη μέση και μπροστά. Θα πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι και πάρα πολύ σοβαροί ώστε να κερδίσουμε αυτήν την αναμέτρηση».

Ρωτήθηκε για τις πιθανότητες να προχωρήσει η ομάδα του περισσότερο από ό,τι άλλες χρονιές στο Γιουρόπα Λιγκ και απάντησε πως «το κομμάτι της Ευρώπης είναι πολύ σημαντικό για το πρεστίζ της ομάδας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα απ’ ό,τι τις προηγούμενες χρονιές. Ομως δεν θέλω να ασχολούμαι με το… πολύ αύριο. Σημασία έχει τώρα τι γίνεται. Πρέπει να ξεκινήσουμε με τη νίκη».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε επισήμως χθες πως της επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ για δύο πυρσούς, τρεις κροτίδες και ένα λέιζερ στον αγώνα με τη Ζίμπρου και εξέδωσε ανακοίνωση για την κόσμια συμπεριφορά που πρέπει να έχουν οι οπαδοί της, διότι η ομάδα παραμένει υπότροπη. «Κάνω έκκληση στον κόσμο, γιατί ήδη έχουμε τιμωρηθεί στο ματς με τη Ζίμπρου και είμαστε και υπότροποι. Θα πρέπει λοιπόν να ακολουθήσουν τις εντολές, διότι μας έχουν βάλει στο μάτι. Εγώ καταλαβαίνω και την αγάπη και την τρέλα και τον ενθουσιασμό, όλα τα καταλαβαίνω, αλλά μπροστά στον ΠΑΟΚ πρέπει να τα ξεπερνάμε αυτά», είπε ο Αναστασιάδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή