«Φρένο» στις φήμες ο Αμπιντάλ, μαζεύει δυνάμεις ο Ολυμπιακός

«Φρένο» στις φήμες ο Αμπιντάλ, μαζεύει δυνάμεις ο Ολυμπιακός

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν είναι αλήθεια ότι αποσύρομαι. Αυτή η συζήτηση έχει γίνει πολύ ενοχλητική. Δεν υπάρχει συμφωνία με την Μπαρτσελόνα και βρίσκομαι στη Βαρκελώνη επειδή έχω σπίτι εδώ». Με τη δήλωση αυτή ο Ερίκ Αμπιντάλ έβαλε «φρένο» στη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων πως τον χειμώνα σκοπεύει να «κρεμάσει» τα παπούτσια του και να αναλάβει τη θέση του διευθυντή των σχολών της Μπαρτσελόνα σε όλο τον κόσμο.

Η δήλωση του έμπειρου Γάλλου αμυντικού έγινε χθες το απόγευμα κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης. Ταξίδεψε έως εκεί για να εκμεταλλευτεί το τριήμερο ρεπό που έδωσε ο Μίτσελ στους ποδοσφαιριστές του. Τη Δευτέρα θα τους περιμένει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τους τρεις συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη (22/11), την Ατλέτικο Μαδρίτης (26/11) και την Κέρκυρα (30/11). Χατ τρικ πέτυχε ο Μπενίτες στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι της επαγγελματικής με την ομάδα νέων του Ολυμπιακού στο Ρέντη. Εληξε 4-0 με τον Διαμαντάκο να σημειώνει ένα γκολ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή