Χαμηλά οι τόνοι στον Ολυμπιακό

Χαμηλά οι τόνοι στον Ολυμπιακό

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη απασχολεί άπαντες στον Ολυμπιακό, καθώς με νίκη θα αναρριχηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν χαμηλούς τόνους. Μάλιστα, η διοίκηση της πειραϊκής εταιρείας με δήλωση του αντιπροέδρου της, Σάββα Θεοδωρίδη, έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο που θα γεμίσει αύριο το φαληρικό γήπεδο, να έχει κόσμια συμπεριφορά, τονίζοντας πως το συγκεκριμένο ντέρμπι δεν είναι πόλεμος.

«Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο, λέξη “εκδίκηση” δεν υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά, προφανώς για όσα θλιβερά είχαν συμβεί στην Τούμπα στη ρεβάνς για τον ημιτελικό γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας της περσινής περιόδου. Και πρόσθεσε ο κ. Θεοδωρίδης: «Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα, δεν μας συμφέρει να μην παίξουμε ποδόσφαιρο, να παρασυρθούν οι φίλαθλοι και να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα. Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά, ούτε με φωτοβολίδες να κερδίζονται παιχνίδια ούτε ο πρόεδρός μου να μπαίνει σε όλο το δεύτερο ημίχρονο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να τρομοκρατεί τον διαιτητή του αγώνα. Παρόλο που μας λένε γαύρους, εγώ είμαι εναντίον των γαύρων και αυτών που έγιναν σε κάποιο μέρος και ξέρετε τι εννοώ. Αυτά θα λείψουν, θα φωνάζουν όλοι Ολυμπιακός και θα είναι κόσμιοι».

Το μοναδικό όνομα που βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο είναι του Ντουρμάζ. Από κει και έπειτα, ο Μίτσελ είδε με ικανοποίηση στην Κέρκυρα να έχουν εξαιρετική απόδοση ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν βρίσκονται ανάμεσα στις βασικές επιλογές του, όπως οι Φορτούνης, Μπενίτες, Αυλωνίτης και Μπουχαλάκης, ο οποίος τόνισε χθες: «Ευχή μου είναι να μην πέφτει καρφίτσα μέσα στο Καραϊσκάκη. Ολοι οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να έχουμε τους φιλάθλους δίπλα μας, να φωνάζουν δυνατά από το ζέσταμα». Από την πλευρά του, ο Φορτούνης είπε: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει χαρακτηριστεί δίκαια δωδέκατος παίκτης. Είναι. Κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοί μας πρέπει να το δείξουν ξανά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή