«Αυλαία» Αμπιντάλ με τον Πανιώνιο

«Αυλαία» Αμπιντάλ με τον Πανιώνιο

2' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την επιστροφή στις επιτυχίες στον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο τη δεύτερη στη σειρά νίκη, στην αποψινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο γήπεδο Καραϊσκάκη (19.30, novasports 1, HD1) για τη 15η εμβόλιμη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Μίτσελ φιλοδοξεί να κατακτήσει το τρίποντο προκειμένου να διατηρήσει ή να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά λάθη και μετά να τρέχουμε να τα διορθώνουμε. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί από την αρχή», είπε με έμφαση ο Μίτσελ σε χθεσινές του δηλώσεις, με αφορμή το γεγονός πως η ομάδα του αναγκάζεται να κυνηγάει στο σκορ τους αντιπάλους της.

Και πρόσθεσε αναφορικά με τον αγώνα με τον Πανιώνιο, κάνοντας μία ανάλυση για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν οι παίκτες του τις εγχώριες υποχρεώσεις τους σε σχέση με τις ευρωπαϊκές: «Είναι μία ομάδα η οποία παίζει καλά, ιδιαίτερα όταν έρχεται στο Καραϊσκάκη. Το είδαμε πρόσφατα στο παιχνίδι του κυπέλλου. Είναι μία ομάδα η οποία έχει αλλάξει πρόσφατα προπονητή. Και γενικότερα τα πηγαίνει καλά. Είναι μία ομάδα την οποία πρέπει να την αντιμετωπίσεις με πολύ σεβασμό.

Αν επρόκειτο για παιχνίδι ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα ήμουν σίγουρος πως δεν θα είχαμε πρόβλημα. Ομως, επειδή στα παιχνίδια του πρωταθλήματος χρειαζόμαστε συχνά μία ώθηση για να φθάσουμε στην απόδοση που μπορούμε να έχουμε, αυτό πιστεύουμε πως είναι κάτι ανησυχητικό και κάτι που πρέπει να λύσουμε άμεσα».

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Μιλιβόγεβιτς, ο ανέτοιμος Ντουρμάζ, και για αγωνιστικούς λόγους οι Αυλωνίτης, Σαλίνο, Γιαννούλης, Διαμαντάκος, Γκαζαριάν, Ολαϊτάν και Χουτεσιώτης. Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ.

Ο Αμπιντάλ ίσως αγωνιστεί για τελευταία φορά, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής θα παραχωρήσει στο Καραϊσκάκη συνέντευξη Τύπου, όπου θα ανακοινώσει το τέλος της επαγγελματικής του καριέρας. Παρεμπιπτόντως, οι «ερυθρόλευκοι» διέψευσαν χθες πως ενδιαφέρονται για την απόκτηση των Τοροσίδη και Χριστοδουλόπουλου.

Να σημειωθεί πως ο Μίτσελ αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Κολοβός που έχει δοθεί δανεικός στον Πανιώνιο (αλλά αποκλείστηκε από την αποστολή του σημερινού αγώνα), ενδέχεται να επιστρέψει στους Πειραιώτες στο τέλος της περιόδου: «Εμείς αυτό που θέλαμε ήταν ο Κολοβός να βρίσκεται σε δράση, να παίζει. Αυτό συμβαίνει στον Πανιώνιο. Θέλουμε, λοιπόν, να συνεχίσει να παίζει και να προοδεύει γιατί για εμάς είναι μία πολύ πιθανή λύση για την επόμενη χρονιά».

Ο Μάικλ Ολαϊτάν μίλησε χθες για τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του που πέρασε μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην περσινή περίοδο, τονίζοντας πως ευγνωμονεί τον Θεό που έχει μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή του. Διευκρινίζουμε πως προπονείται πλέον κανονικά και αισιοδοξεί πως δεν θα αργήσει η ημέρα που θα επιστρέψει στη δράση.

«Πραγματικά πέρασα δύσκολες στιγμές. Αλλά στη ζωή μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Γιατί δεν γνωρίζεις τι μπορεί να συμβεί σε ένα ή δύο λεπτά. Αλλά στη ζωή συμβαίνουν αυτά. Πραγματικά ήταν μία δύσκολη στιγμή για εμένα. Αλλά είμαι ευγνώμων στον Θεό που έχω μία δεύτερη ευκαιρία. Ολοι ήταν δίπλα μου, η ομάδα ήταν δίπλα μου. Δεν φοβάμαι πια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή