Εντονη κινητικότητα στον Ολυμπιακό

Εντονη κινητικότητα στον Ολυμπιακό

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που το προπονητικό κέντρο του Ρέντη πήρε ξανά ζωή μετά το οκταήμερο χριστουγεννιάτικων διακοπών, πληθαίνουν οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τη μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού στη χειμερινή περίοδο, αλλά και τις αποχωρήσεις παικτών. Προτεραιότητα των πρωταθλητών Ελλάδας αποτελεί η απόκτηση κεντρικού αμυντικού που θα καλύψει το κενό του Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Ισπανός τεχνικός έχει ζητήσει να κλείσει άμεσα το θέμα, αφού στην παρούσα φάση έχει στη διάθεσή του μόνο τον Σιόβα, τον Αυλωνίτη που αποθεραπεύτηκε και προπονήθηκε χθες κανονικά και τον νεαρό Βούρο. Ο Μποτία είναι τραυματίας και υπολογίζεται να επιστρέψει στη δράση στις αρχές Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Ρικάρντο Κόστα βρίσκεται προ των πυλών των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο έμπειρος Πορτογάλος αμυντικός εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης στους πρωταθλητές Ελλάδος, αφού θέλει να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα του Κατάρ όπου αγωνίζεται.

Επιπλέον, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Τόμας Ροσίτσκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος μεσοεπιθετικός της Αρσεναλ δεν είναι αρνητικός για να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους». Ομως, όπως διαρρέεται από τους Πειραιώτες, πρόκειται για μία πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση, για την οποία θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον τον Αφελάι, Ντουρμάζ και Μπονγκ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα calciomercato-inter.it, η Ιντερ είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση του Αφελάι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οπως διευκρινίζεται στο δημοσίευμα, ο Αφελάι μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της περιόδου και η Ιντερ προτίθεται να καταβάλλει ένα ποσό στην ισπανική ομάδα ώστε να αγοράσει από τώρα τα δικαιώματα του Ολλανδού μεσοεπιθετικού.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ βρίσκεται στο στόχαστρο της Κασίσμπασα. Δημοσιεύματα από την Τουρκία τονίζουν ότι ο διεθνής Σουηδός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στη λίστα της τουρκικής ομάδας, η οποία αναμένεται να κινηθεί για την απόκτησή του, με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, διατηρώντας το δικαίωμα αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι. Οσο για τον Μπονγκ, άμεσα θα λύσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού.

Την ίδια ώρα, τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Τόρες στην κορυφή της επίθεσης ψάχνει η Μίλαν και όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport» ένα από τα ονόματα που απασχολούν τους ιθύνοντες της ομάδας του ιταλικού βορρά είναι και του Κώστα Μήτρογλου. Αν και οι «ροσονέρι» δεν επιβεβαιώνουν την πληροφορία, η Φούλαμ εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι.

Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη άρχισε χθες η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πλατανιά στο Φάληρο (ώρα έναρξης, 15.00). Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μιλιβόγεβιτς και Μποτία, οι οποίοι θα χάσουν τα παιχνίδια του πρώτου μήνα της νέας χρονιάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή