Ο Αρνεσεν παρουσίασε έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ

Ο Αρνεσεν παρουσίασε έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ο Φρανκ Αρνεσεν παρουσιάστηκε επίσημα χθες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ανέλυσε το σκεπτικό του για τον «Δικέφαλο», το πλάνο που έχει, δίνοντας παράλληλα απαντήσεις για την επιλογή Τούντορ, αλλά και τον ρόλο του Πάμπλο Γκαρσία στην ομάδα. «Αφού πρώτα συζητήσαμε με τον ιδιοκτήτη, μου είπε πως θέλει έναν νέο προπονητή. Εκανα πολλές συνεντεύξεις και κατέληξα στον Τούντορ. Δεν έχει πολλή εμπειρία, αλλά μην ξεχνάτε πως είναι προπονητής έξι χρόνια στο μεγάλο σχολείο της Χάιντουκ. Εχει τις δικές του ιδέες, έχει υπάρξει βοηθός στην Εθνική Κροατίας, έχει δουλέψει σε ένα δύσκολο κλαμπ όπως είναι η Χάιντουκ που σου επιτρέπει να αναπτύξεις τις δικές σου ιδέες χωρίς πίεση. Δεν φοβάται, αυτό το χρειαζόμαστε και μου αρέσει. Εκανα μία συνέντευξη μαζί του, που κράτησε τρεις ώρες. Μου έδωσε εξαιρετικές απαντήσεις, ακόμα και σε τακτικά ζητήματα», είπε ο Δανός τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

Σχετικά με τις ακαδημίες τόνισε: «Λατρεύω να δουλεύω με νέους παίκτες. Θέλω να τους βλέπω να αναπτύσσονται. Στόχος είναι η πρώτη ομαδα να κερδίζει πάντα. Μου αρέσει η συμμετοχή νέων παικτών, το είδα και πέρυσι στον ΠΑΟΚ. Είναι σημαντικό να έχουμε ακαδημίες, η απόκτησή τους είναι φτηνή και έχουν το DNA του συλλόγου, έχουν έρθει από μικρή ηλικία και οι φίλαθλοι αισθάνονται όμορφα όταν βλέπουν ένα κομμάτι του συλλόγου στην πρώτη ομάδα».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις σε σχέση με τους πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες σχολίασε: «Δεν αγχώνομαι. Το σημαντικό είναι να βρούμε τους κατάλληλους. Ισως αυτοί να μην είναι μαζί μας στο πρώτο παιχνίδι, εμείς θα συνεχίσουμε και μετά την αναζήτηση. Σκοπός είναι να πάρεις παίκτες που θα ανεβάσουν τον σύλλογο».

Για τον ρόλο του Πάμπλο Γκαρσία είπε: «Τον ρώτησα τι θέλει ο ίδιος. Μου είπε πως θέλει να γίνει κόουτς. Είναι δύσκολο ένας παίκτης να σταματήσει το ποδόσφαιρο και σε 1-2 χρόνια να γίνει ένας μεγάλος προπονητής. Αντίθετα, είναι εύκολο να τον "σκοτώσεις". Δική μου αρμοδιότητα είναι και να τον προστατεύσω. Συμφωνήσαμε πως φέτος θα είναι βοηθός προπονητής στην Κ17».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή