Σίλβα: Γνωρίζω τη μεγάλη ευθύνη

Σίλβα: Γνωρίζω τη μεγάλη ευθύνη

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιτυχίες και καλύτερο θέαμα στη νέα περίοδο υποσχέθηκε χθες ο Μάρκο Σίλβα κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Γνωρίζω ότι αναλαμβάνω μια μεγάλη ευθύνη, ότι έχουμε πολύ θερμό κοινό. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο για να βελτιωθεί ο σύλλογος» τόνισε ο Μάρκο Σίλβα. Και πρόσθεσε: «Το σημαντικό δεν είναι να κλείσουμε τη χρονιά κατακτώντας μόνο τίτλους, αλλά παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις μεταγραφικές υποθέσεις, οι οποίες επηρεάζονται από την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα: «Ελπίζω να λήξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το θέμα για τη χώρα σας. Νιώθω περήφανος που ήρθα να δουλέψω σε αυτό τον σύλλογο, δεν με επηρέασε η συγκεκριμένη κατάσταση. Οσοι εργάζονται και αγαπάνε τον Ολυμπιακό, δηλαδή και οι φίλαθλοι, θέλουν να βλέπουν μεγάλους ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Αλλά και καλούς παίκτες που θα είναι ακόμη πιο διάσημοι όταν φύγουν από την ομάδα».

Ενδιαφέρουσα ήταν η τοποθέτηση του διευθύνοντος συμβούλου της πειραϊκής εταιρείας, Γιάννη Βρέντζου αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα της χώρας: «Η κρίση, ειδικά τις τελευταίες δέκα ημέρες, αλλά και η κρίση των υπολοίπων ομάδων κάνει λιγότερο ελκυστικό προορισμό την Ελλάδα. Η μικρότερη αγγλική ομάδα έχει μεγαλύτερα έσοδα από όλες στη χώρα μας. Ενα σημαντικό κομμάτι είναι αυτό της φορολογίας. Πλέον φτάνει στο 50%. Το μισό αγωνιστικό μπάτζετ πηγαίνει στους φόρους. Δεν είναι η ίδια κατάσταση με πριν από πέντε χρόνια. Τότε ήταν 20%. Ο Ολυμπιακός είναι περήφανος, γι’ αυτό έχει πληρώσει 90 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους. Και καλό είναι κάποια στιγμή οι αρχές να ψάξουν πόσα πληρώνουν οι άλλες ομάδες».

Στην αποστολή που αναχωρεί σήμερα για το Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, βρίσκονται οι Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννιώτας, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Χάρα, Καραμάνος, Κολοβός, Λάτσι, Λόρια, Μαρτίνες, Μαζουακού, Ολαϊτάν, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Τζανδάρης, Βούρος, Γιαταμπαρέ, Ζντιέλαρ. Αποκλείστηκαν οι Γιαννούλης και Διαμαντάκος, οι οποίοι θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους. Τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν οι διεθνείς και ο Μανιάτης που διανύει το στάδιο της αποκατάστασης από τον τραυματισμό του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή