«Κλείνει» Πάρντο, Γούτα ο Ολυμπιακός

«Κλείνει» Πάρντο, Γούτα ο Ολυμπιακός

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον Στέφανο Καπίνο, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό του τον Φελίπε Πάρντο. Ο 25χρονος διεθνής Κολομβιανός μεσοεπιθετικός της Μπράγκα θα αποκτηθεί μετά από εισήγηση του Μάρκο Σίλβα. Το κόστος αγοράς των δικαιωμάτων του θα φθάσει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Να σημειωθεί ότι ο Πάρντο μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και στην κορυφή. Παράλληλα, οι Πειραιώτες κινούνται και για την απόκτηση του Δημήτρη Γούτα, ο οποίος θα ανακοινωθεί άμεσα και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στο Ζέεφελντ. Ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστρία. Ο 22χρονος ακραίος αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Στουρμ Γκρατς. Στην Τουρκία βρίσκεται ο Γεωργιανός τερματοφύλακας, Γκιόργκι Λόρια, ο οποίος διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στην Τράμπζονσπορ.

Εκτός προπονήσεων, για τουλάχιστον είκοσι ημέρες, μένει ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος υπέστη θλάση στη γάμπα και αποχώρησε από το Ζέεφελντ, προκειμένου να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας στην Ελλάδα. Αντιθέτως, στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα τίθεται ο Στέφανος Καπίνο, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Γιάννης Μανιάτης βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, ακολουθώντας το πρώτο μέρος του προγράμματος των προπονήσεων στο Ζέεφελντ. Μυϊκές ενοχλήσεις αντιμετωπίζουν ο Μπενίτες και Μαρτίνες και κάνουν ατομικό πρόγραμμα.

Εξαιρετικές εντυπώσεις έχει αφήσει ο νεαρός Σέρβος αμυντικός μέσος, Σάσα Ζντιέλαρ, στις πρώτες ημέρες του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Μάλιστα, στο διάστημα που αγωνίστηκε στο φιλικό με την Ντούκλα, δίπλα στον Ανδρέα Μπουχαλάκη και μπροστά από τα στόπερ στο 4-2-3-1 του Μάρκο Σίλβα, είχε πολύ καλή παρουσία. Ο Ζντιέλαρ, που προσφάτως κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων στη Νέα Ζηλανδία με την εθνική ομάδα της Σερβίας, μίλησε ανάμεσα σε άλλα για το πρώτο τεστ των «Ερυθρόλευκων»: «Νιώθω πολύ καλά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Ολοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με υποδέχθηκαν με πολύ καλό τρόπο, και αυτό σίγουρα με βοηθάει ως προς την προσαρμογή μου στον Ολυμπιακό. Είναι σίγουρα μία δύσκολη θέση αυτή του αμυντικού μέσου, όμως σε εκείνο το σημείο του γηπέδου αισθάνομαι πραγματικά πολύ καλά. Νομίζω ότι το έδειξα και με την Ντούκλα, κάνοντας, θεωρώ, ένα καλό ματς».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή