Παραλήρημα για Μπερμπάτοφ

2' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Η τριπλή υποδοχή που επιφύλαξε ο κόσμος του ΠΑΟΚ στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ τον έκανε να μοιάζει σαστισμένος το χθεσινό απόγευμα. Περισσότεροι από 10.000 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην Τούμπα για να δουν από κοντά τον Βούλγαρο επιθετικό και να τον αποθεώσουν, με τον Ιβάν Σαββίδη να είναι απών, αλλά να μαθαίνει όλα όσα έγιναν από τα σύνορα με τη Βουλγαρία έως το γήπεδο.

Ο Μπερμπάτοφ ξεκίνησε το πρωί από το σπίτι του στη γείτονα χώρα, με την αγαπημένη του κατάμαυρη σπορ Bentley. Η πρώτη υποδοχή των φιλάθλων έγινε στα σύνορα! Ο 34χρονος επιθετικός σάστισε για μια στιγμή βλέποντας τους οπαδούς να του… φράζουν τον δρόμο δευτερόλεπτα μετά τον έλεγχο από την ελληνική αστυνομία. «Ερχομαι, έρχομαι», ψέλλισε μέσα από την Bentley στις 3.30 το μεσημέρι και περίπου μία ώρα μετά ήταν στη Θεσσαλονίκη. Πρώτη στάση στο Μακεδονία Παλάς και εν συνεχεία άφιξη στην Τούμπα. Η δεύτερη υποδοχή έγινε έξω από το γήπεδο από οπαδούς που περίμεναν να μπουν μέσα στο γήπεδο.

Οι θύρες 1, 2 και 3, που είχε αρχικά διαθέσει η ΠΑΕ για τον κόσμο, γέμισαν ασφυκτικά και δόθηκε εντολή να ανοίξουν και τα δύο πέταλα!

Λίγα λεπτά μετά ο Μπερμπάτοφ εμφανίστηκε στο χορτάρι της Τούμπας με τη στολή του ΠΑΟΚ, με το Νο10 στην πλάτη, και το… πάρτι ξεκίνησε.

Συνθήματα των οπαδών, παροξυσμός και αποθέωση για τον Βούλγαρο, που πολύ γρήγορα αντιλήφθηκε ότι στη Θεσσαλονίκη θα είναι… βασιλιάς.

Δεν άντεξε, πήρε το κινητό του και έβγαλε φωτογραφίες και βίντεο από τον κόσμο που παραληρούσε λόγω της παρουσίας του, αλλά και κάποιες selfies.

Υπέγραψε αυτόγραφα σε δέκα μπάλες, οι οποίες με δικά του σουτ βρέθηκαν στα χέρια τυχερών οπαδών. «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Είναι πραγματικά απίστευτο. Δεν το περίμενα. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που απλά παίζει ποδόσφαιρο και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη σημερινή υποδοχή. Ηθελα να σας πω ότι ο πατέρας μου έχει γεννηθεί περίπου 15 χιλιόμετρα από τα σύνορα. Είμαστε κάτι σαν αδέρφια. Και επειδή πάντα παλεύεις για τον αδερφό σου, έτσι κι εγώ θα παλέψω για εσάς γιατί είμαστε αδέρφια», τόνισε αρχικά ο Μπερμπάτοφ, απευθυνόμενος στον κόσμο του Δικέφαλου, και κατέληξε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ιβάν Σαββίδη για την επιμονή του όλο αυτό το διάστημα να με φέρει εδώ, να δω πόσο ξεχωριστό είναι αυτό το μέρος. Με τη δύναμη, με την ιστορία και με την ευκαιρία των 90 χρόνων του συλλόγου, θα γιορτάσουμε όλοι μαζί».

Η… ημέρα Μπερμπάτοφ δεν τελείωσε εκεί. Λίγη ώρα μετά ο κορυφαίος παίκτης που έχει φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, για να δώσει το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας και να γνωριστεί με τον Ιγκόρ Τούντορ και τους νέους του συμπαίκτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή