Αποτέλεσμα στην Αγγλία θέλει ο Ολυμπιακός

Αποτέλεσμα στην Αγγλία θέλει ο Ολυμπιακός

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην είχε βαθμολογική συγκομιδή στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε τον αγώνα με την πανίσχυρη Μπάγερν δημιουργεί προσδοκίες για τη συνέχεια. Βεβαίως και η επόμενη υποχρέωση έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, καθώς στις 29 του μηνός οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Αρσεναλ στο «Εμιρέιτς». Μάλιστα, μετά την ήττα τους στην Κροατία από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι «Λονδρέζοι» θα επιδιώξουν να πορευτούν στον μονόδρομο της νίκης, για να μη βρεθούν σε μειονεκτική θέση.

Ομως, σε περίπτωση κατά την οποία η ομάδα του Πειραιά κατορθώσει να πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας στην αγγλική πρωτεύουσα, τότε θα μπει σε τροχιά πρόκρισης. Πάντως, με βάση το πρόγραμμα, οι αναμετρήσεις με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ της 3ης και της 4ης αγωνιστικής, μπορεί να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας.

Για το κρίσιμο ραντεβού του Λονδίνου, μίλησε ο Λεάντρο Σαλίνο: «Αυτός ο αγώνας θα είναι δύσκολος. Αλλωστε κάθε αγώνας είναι δύσκολος. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, ίσως καταφέρουμε να νικήσουμε την Αρσεναλ». Από την πλευρά του, ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ ξεκαθάρισε ότι στόχος των νταμπλούχων είναι η πρόκριση: «Τώρα έχουμε τέσσερις αγώνες, τέσσερις ευκαιρίες για να τα καταφέρουμε και να προκριθούμε. Είναι ο στόχος μας και μπορούμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας». Προφανώς, και δεν βρίσκεται το ματς του Μονάχου στο «κάδρο» των αγώνων όπου ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει αποτέλεσμα.

Ο Ρομπέρτο εκθείασε χθες τη στάση του κόσμου στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης: «Είμαι τόσο περήφανος για την ομάδα μου, που δίνει κάθε μέρα το 100%. Και, επίσης, πολύ περήφανος για τον κόσμο μας! Αλλη μία βραδιά που κάνατε μεγαλύτερο τον σύλλογο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ακόμα πιο σκληρά».

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα αρχίζουν σήμερα την προετοιμασία για τον αγώνα της Τρίτης στην Ξάνθη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή