Αναζήτηση κινήτρου για την Εθνική ομάδα

Αναζήτηση κινήτρου για την Εθνική ομάδα

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου καλείται να σώσει την αξιοπρέπειά της στις δύο τελευταίες «στροφές» της προκριματικής φάσης του Euro 2016. Στις αναμετρήσεις της Πέμπτης με τη Βόρειο Ιρλανδία στο Μπέλφαστ και της Κυριακής με την Ουγγαρία στο Καραϊσκάκη ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της, με στόχο να αποφύγει την τελευταία θέση του 6ου ομίλου.

Χθες, άρχισε η προετοιμασία των διεθνών με μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, από την οποία απουσίαζε ο Κώστας Φορτούνης, έχοντας εξασφαλίσει άδεια. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσάνας αντιμετωπίζει προβλήματα στον καταρτισμό της καλύτερης δυνατής ενδεκάδας. Προβλήματα τα οποία σχετίζονται με το κέντρο της άμυνας, καθώς μετά τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, χάνει τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος τραυματίστηκε στα πλευρά στον αγώνα της Ρόμα με το Παλέρμο, αλλά και τον Δημήτρη Σιόβα που έχει ενοχλήσεις στον αυχένα. Eτσι, στην Εθνική κλήθηκε για πρώτη φορά ο Ανταμ Τζανετόπουλος της ΑΕΚ

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα ολοκληρώσει την εν Ελλάδι προετοιμασία του με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, η οποία δεν θα είναι ανοικτή για τον κόσμο και τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης. Ακολούθως, το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ με προορισμό το Μπέλφαστ.

Στην Εθνική επέστρεψαν οι Κλάους Αθανασιάδης, Πέτρος Μάνταλος, ενώ κλήση έλαβε και ο Δημήτρης Πέλκας. Κάρτα επιβίβασης θα πάρουν το απόγευμα οι Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Σταφυλίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Δημήτρης Πέλκας, Παναγιώτης Κονέ, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Στέφανος Αθανασιάδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης, Ανταμ Τζανετόπουλος.

Με τον Αντώνη Νικοπολίδη στο τιμόνι της η Εθνική Ελπίδων θα αντιμετωπίσει τη επόμενη Τρίτη την αντίστοιχη ομάδα της Πορτογαλίας στο γήπεδο της Ξάνθης στα «Πηγάδια» για την προκριματική φάση του Euro 2017.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή