«Μαζεύεται» ο Ολυμπιακός, στοπ στα μεταγραφικά σενάρια

«Μαζεύεται» ο Ολυμπιακός, στοπ στα μεταγραφικά σενάρια

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μυαλό καθάρισε μετά το διήμερο ρεπό και χθες ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο ντέρμπι των «αιωνίων». Οι διεθνείς –Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Φορτούνης, Καπίνο, Κασάμι, Ντουρμάζ και Πάρντο– θα ενταχθούν σταδιακά στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού. Τελευταίος θα επιστρέψει ο Φελίπε Πάρντο από τη Λατινική Αμερική. Εκτός απροόπτου θα είναι ξανά στην Ελλάδα την Πέμπτη ή την Παρασκευή, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του στο αρχικό σχήμα. Οι Μανιάτης και Μπουχαλάκης προπονούνται κανονικά, ενώ ο Ντομίνγκες ακολουθεί μέρος του προγράμματος.

Την ίδια ώρα, διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός έβαλαν «φρένο» στα μεταγραφικά σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες. Ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ξεκαθάρισαν ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν είναι προς πώληση, τονίζοντας ότι δεν έχει υπάρξει καμία μεταγραφική συζήτηση. Πρόσθεσαν δε πως η προσοχή όλων στην ομάδα του Πειραιά είναι στραμμένη στις υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Να σημειωθεί ότι αγγλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Σάντερλαντ θα καταθέσει πρόταση 10 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Μασουακού.

• Την ανανέωση της συνεργασίας της με την UNICEF ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία βοηθάει στον εμβολιασμό περισσότερων από ένα εκατομμύριο παιδιών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή