Αποφασιστικότητα ζήτησε ο Σίλβα από τους παίκτες

Αποφασιστικότητα ζήτησε ο Σίλβα από τους παίκτες

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον μονόδρομο της νίκης φιλοδοξεί ο Μάρκο Σίλβα να πορευτούν οι παίκτες του στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Θεωρεί πως η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα θα βοηθήσουν τους «ερυθρόλευκους» για να συνεχίσουν χωρίς απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα. «Το κλειδί είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ποιοτική ομάδα. Εχουμε δείξει ώς τώρα πως αν κάνουμε καλά τη δουλειά μας κερδίζουμε ή είμαστε πολύ κοντά σε αυτό. Να είμαστε αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι και να πάμε για τη νίκη», δήλωσε χθες ο Πορτογάλος τεχνικός.

Στέλνοντας ένα μήνυμα προς τους φίλους του Ολυμπιακού, υπογράμμισε: «Θέλω να πω στον κόσμο πως θα κάνουμε και πάλι τα πάντα για να σταθούμε στο ύψος της περίστασης, να νικήσουμε και να τους κάνουμε να νιώσουν υπερήφανοι. Ξέρουμε πως δεν μπορούν να είναι δίπλα μας, αλλά θα πάμε εκεί προσπαθώντας να εκπροσωπήσουμε άξια τον Ολυμπιακό».

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στα τραγικά γεγονότα στο Παρίσι: «Εχω μιλήσει με παίκτες μας που έχουν γαλλικές ρίζες. Ευτυχώς, συγγενείς και φίλοι τους είναι όλοι καλά. Είμαστε όλοι πολύ λυπημένοι για όσα έχουν συμβεί. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να έχεις διάφορα συναισθήματα, αλλά δεν είναι το τέλος του κόσμου. Αυτά είναι τα σοβαρά προβλήματα». Και χθες ο Τσόρι Ντομίνγκεζ δεν κατέστη εφικτό να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του στην αποστολή του ντέρμπι. Σίγουρα θα αποκλειστεί ο τραυματίας Μποτία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή