Σε ρυθμούς Αρσεναλ μπήκε ο Ολυμπιακός

Σε ρυθμούς Αρσεναλ μπήκε ο Ολυμπιακός

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απαντες στον Ολυμπιακό αναγνωρίζουν πως το πιο σημαντικό παιχνίδι στη φετινή διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι με αντίπαλο την Αρσεναλ στο Καραϊσκάκη στις 9 Δεκεμβρίου, για την 6η αγωνιστική των ομίλων. Κάτι που ήξεραν και πριν από τη μεγάλη δοκιμασία του Μονάχου. Μόλις έσβησαν οι προβολείς στο «Αλιάνζ Αρένα», οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» έστρεψαν αμέσως το βλέμμα τους στην αναμέτρηση με τους «κανονιέρηδες», υπογραμμίζοντας ότι θα κάνουν τα πάντα για να περάσουν στη φάση των «16».

Χαρακτηριστικά είναι όσα είπε ο Μπράουν Ιντέγε: «Δεν μπορούμε να απογοητεύσουμε τους εαυτούς μας και ανυπομονούμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς και πρέπει να σιγουρέψουμε την πρόκριση. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη ή την ισοπαλία». Ακόμη και με ήττα με 0-1 και 1-2 ο Ολυμπιακός θα τερματίσει δεύτερος πίσω από την Μπάγερν, αφήνοντας στην 3η θέση την Αρσεναλ.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε ο Παϊτίμ Κασάμι: «Σίγουρα το ματς με την Αρσεναλ είναι το μεγαλύτερο της χρονιάς. Εχουμε δουλέψει πολύ για τους εννέα πόντους που πήραμε και τώρα έχουμε την πρόκριση στα χέρια μας, αφού παίζουμε εντός έδρας. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να περάσουμε. Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι γιατί και η Αρσεναλ θέλει να προκριθεί. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση».

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» έφθασε χθες νωρίς το απόγευμα στην Ελλάδα από το Μόναχο. Από το αεροδρόμιο, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο κατέληξαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου άρχισαν την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή