Δίωξη στον Μελισσανίδη, σοκ με τον Ζουκουλίνι

Δίωξη στον Μελισσανίδη, σοκ με τον Ζουκουλίνι

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δίωξη στον Δημήτρη Μελισσανίδη για «δυσφήμηση του αθλήματος, προβαίνοντας δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις εις βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου» άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, με αφορμή τις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εξερχόμενος του ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφερόμενος στην κατάσταση του αθλήματος στη χώρα είχε δηλώσει πως «σήμερα κανονικά, έπρεπε να πω πως η ΑΕΚ δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό, αλλά τον Αλή Μπαμπά και τους 40 κλέφτες».

Ατυχος στάθηκε στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Μπρούνο Ζουκουλίνι, καθώς σε ανύποπτη στιγμή υπέστη κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο και θα απουσιάσει για περίπου 2 μήνες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Η χθεσινή προπόνηση ήταν προαιρετική για τους ποδοσφαιριστές και ο Γκουστάβο Πογιέτ θα πρέπει να βρει λύση γι’ αυτό το αγωνιστικό πρόβλημα που προέκυψε μετά τον τραυματισμό του Αργεντινού.

Πέραν του Ζουκουλίνι, που προοριζόταν για βασικός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, ο Πογιέτ δεν υπολογίζει και τον Πέτρο Μάνταλο που είναι τιμωρημένος. Σιμόες και Γιόχανσον έχουν εξασφαλισμένη τη θέση τους στο βασικό σχήμα και ο τρίτος της μεσαίας γραμμής αποτελεί γρίφο. Ο Κορδέρο επιστρέφει εντός της εβδομάδας από τραυματισμό, ενώ ο Ανταμ Τζανετόπουλος που μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ προέρχεται από μήνες αγωνιστικής απραξίας. Συνεπώς, είτε θα «βαφτιστεί» κάποιος παίκτης ως αμυντικός χαφ, είτε θα υπάρξει αλλαγή συστήματος, πράγμα που θα κριθεί από τις προπονήσεις της εβδομάδας. Με τα τωρινά δεδομένα, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ως βασικός και ο Ντιέγκο Μπουονανότε, για πρώτη φορά σε ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας, επί των ημερών του Πογιέτ.

Στον αγώνα της 26ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής (4 κάρτες) ο Βάργκας. Ο Μπαρμπόσα θα εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών (7 κάρτες) στον αγώνα με τον Πανθρακικό και στην αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή