Αλχημείες από τον Πογιέτ, ενόψει του ντέρμπι

Αλχημείες από τον Πογιέτ, ενόψει του ντέρμπι

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο μέρες πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι, γνωρίζοντας πως πέραν του αντιπάλου της, έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Χωρίς τους Πέτρο Μάνταλο και Ροντρίγκο Γκάλο που είναι τιμωρημένοι, αλλά και χωρίς τον τραυματία Μπρούνο Ζουκουλίνι, ο Πογιέτ βρίσκεται υπό σκέψη για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Το σενάριο αλλαγής συστήματος ακουγόταν τραβηγμένο στην αρχή της εβδομάδας, αλλά κρίνοντας με βάση τα χαρακτηριστικά των διαθέσιμων παικτών, το 4-3-3 είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί. Στη χθεσινή προπόνηση δοκιμάστηκε και το 4-4-2, ωστόσο, τα πάντα θα κριθούν την τελευταία στιγμή. Βασικοί για τον αγώνα θα είναι οι Μπαρόχα, Μπακάκης, Αρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μπαρμπόσα, Αραβίδης και Βάργκας. Ο 11ος ποδοσφαιριστής αποτελεί τον γρίφο αλλά από αυτόν θα κριθεί και η διάταξη. Πιθανώς να χρησιμοποιηθούν ο Τζεμπούρ που έχει και θετική παράδοση στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό, ο Μπουονανότε ή ο Πέκχαρτ που σκόραρε την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Κορδέρο ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, αλλά θεωρείται απίθανο να ξεκινήσει βασικός.

• Τη θετική εισήγηση και του υπουργείου για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του νέου γηπέδου θα πάρει η ΑΕΚ, όπως τόνισε σε συνέντευξή του ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή