«Παρών» στο ντέρμπι ο Ντουρμάζ, δεν προλαβαίνουν Ομάρ, Ζντιέλαρ

«Παρών» στο ντέρμπι ο Ντουρμάζ, δεν προλαβαίνουν Ομάρ, Ζντιέλαρ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τους Πάρντο, Μασουακού και Σιόβα, ο Μάρκο Σίλβα είδε χθες και τον Τζίμι Ντουρμάζ να προπονείται κανονικά και πλέον τον υπολογίζει για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο διεθνής Σουηδός μεσοεπιθετικός κέρδισε τη μάχη με τον χρόνο, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του πιο γρήγορα από τις αρχικές εκτιμήσεις. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα κρίνει τον βαθμό ετοιμότητάς του και αναλόγως θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του ντέρμπι των «αιωνίων». Αντιθέτως, τόσο ο Ομάρ Ελαμπντελαουί όσο και ο Σάσα Ζντιέλαρ ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να μείνουν εκτός πλάνων του προπονητή τους.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, τερματοφύλακας θα είναι ο Ρομπέρτο. Στα δύο άκρα της άμυνας θα χρησιμοποιηθούν οι Σαλίνο και Μασουακού, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, με τους Σιόβα και Μποτία να είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Μπροστά τους σε ρόλο αμυντικών μέσων θα κινούνται οι Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο, με τον Φορτούνη να έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ιντέγε, ο οποίος θα κινείται στην κορυφή της επίθεσης. Οι δύο εξτρέμ πιθανότατα θα είναι οι Φουστέρ και Πάρντο. Πάντως, θέση διεκδικούν οι Πουλίδο, Ντομίνγκεζ και Σεμπά.

Το γήπεδο Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο και οι ιθύνοντες της πειραϊκής εταιρείας προτρέπουν τους φίλους των πρωταθλητών Ελλάδας να προστατεύσουν την ομάδα τους με τη συμπεριφορά τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή