Mετά τη φιέστα, το Κύπελλο για Ολυμπιακό

Mετά τη φιέστα, το Κύπελλο για Ολυμπιακό

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο επόμενος στόχος των «ερυθρολεύκων», που την Κυριακή το βράδυ γιόρτασαν στο Καραϊσκάκη την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους. Ο Μάρκο Σίλβα θα επιχειρήσει να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους έως τις 7 Μαΐου, οπότε και έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου.

Πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθαρίζει πως για την ομάδα του προέχει η ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ που θα φιλοξενηθεί στο Φάληρο τη Μεγάλη Τετάρτη. Βεβαίως, λόγω της διακοπής του πρώτου ημιτελικού στην Τούμπα, οι «Πειραιώτες» νίκησαν 3-0, με αποτέλεσμα να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό.

Ακολούθως, ο Σίλβα θα δρομολογήσει τις εξελίξεις που αφορούν το ρόστερ της επόμενης περιόδου. Υπενθυμίζουμε πως λήγουν τα συμβόλαια των Φουστέρ, Σαλίνο και Καμπιάσο, ενώ λήγει ο δανεισμός του Ερνάνι. Την ίδια ώρα, ομάδες του εξωτερικού έχουν στη μεταγραφική τους λίστα ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας. Η Μονακό παρακολουθεί την περίπτωση του Μασουακού και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ελαμπντελαουί. Χθες βράδυ, οι «ερυθρόλευκοι» διέψευσαν πως συναντήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο αγοράς της αγγλικής ομάδας από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή