Σάντσεθ: Τον νου μας στα προκριματικά

Σάντσεθ: Τον νου μας στα προκριματικά

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επιθυμία του να παραμείνει για πολλά χρόνια στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Βίκτορ Σάντσεθ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες στο Λάνγκενφελντ της Αυστρίας, όπου ολοκληρώνεται αύριο το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των πρωταθλητών Ελλάδας.

«Πρώτα απ’ όλα στον νου μου αυτήν τη στιγμή έχω να μείνω πάρα πολλά χρόνια, γιατί αυτό σημαίνει ότι θα κάνω πολύ καλή δουλειά και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Σίγουρα όταν είσαι σε άλλη ομάδα και δουλεύεις αλλού είναι πιο δύσκολο γιατί έχεις άλλες προτεραιότητες, αλλά παρακολουθούσα τα αποτελέσματα και τις επιτυχίες του Ολυμπιακού, ενώ έβλεπα και παιχνίδια», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως πρωταρχικός στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί δεν είναι εύκολο να φτάνεις σε μια ομάδα που έχει αρχίσει ήδη τη δουλειά. Βλέπουμε καλά πράγματα και πρέπει να έχουμε στον νου μας ότι στις 26-27 Ιουλίου έχουμε τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον στόχο γιατί είναι ξεκάθαρο ότι αυτός είναι ο σκοπός. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το σύνολο των παικτών που βρήκαμε στην ομάδα όταν ήρθαμε».

Χωρίς τον Ντιόγκο Φιγκέιρας θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους με αντίπαλο τη Βάκερ Ινσμπρουκ που θα διεξαχθεί στις 6.30 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο του Λάνγκενφελντ (απευθείας μετάδοση από το Novasports 1 και το Novasports 1HD).

Ο ακραίος αμυντικός των «ερυθρόλευκων» ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και δεν ακολούθησε χθες το πρόγραμμα της προπόνησης. Επιπλέον, ατομικό έκαναν τόσο ο Κώστας Φορτούνης όσο και ο Ντα Κόστα. Ο μεν Φορτούνης υπέστη αιμάτωμα χαμηλά στο αριστερό πόδι στην προπόνηση της Τρίτης σε μαρκάρισμα από τον Δημήτρη Σιόβα. Ο δε Ντα Κόστα ταλαιπωρείται από κοιλιακό άλγος.

Την ίδια ώρα, ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ολοκληρώνεται άμεσα η μεταγραφή του Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια στον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από τη Σοσιεδάδ, ετοιμάζεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους». Πιθανότατα ο Βίκτορ Σάντσεθ θα τον έχει μαζί του στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Βέλγιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή