Τελικό ξεκαθάρισμα στην Αθήνα

Τελικό ξεκαθάρισμα στην Αθήνα

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη μία νίκη, την τέταρτη σε ισάριθμες φιλικές της αναμετρήσεις επί πολωνικού εδάφους, πανηγύρισε η ΑΕΚ, νικώντας την Πογκόν με 3 – 0 στον τελευταίο της αγώνα πριν την επιστροφή στην Αθήνα. Πλατέλλας (63΄), Μπακασέτας (75΄) και αυτογκόλ του Πάνουφνικ (81΄) σε ωραία προσπάθεια του Πλατέλλα έγραψαν το τελικό αποτέλεσμα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια χρησιμοποίησε τους παίκτες που υπολογίζει ως βασικούς, ενώ πήρε και χρόνο και ο Ουρουγουανός Ντίας που φάνηκε βαρύς αλλά με γνώση της θέσης. Αρκετές ευκαιρίες για γκολ σπατάλησε ο μοναδικός σέντερ φορ του «Δικεφάλου» Τόμας Πέκχαρτ.

ΑΕΚ: Ανέστης (46΄ Μπάρκας), Γκάλο (66΄ Μπακάκης), Κολοβέτσιος (84΄ Σβάρνας), Τσιγκρίνσκι (66΄ Λαμπρόπουλος), Ντίντακ (66΄ Ντίας), Γιόχανσον (66΄ Τζανετόπουλος), Σιμόες (55΄ Γαλανόπουλος), Βάργκας (75΄ Ζόριτς), Μάνταλος (55΄ Μπακασέτας), Μπαρμπόσα (62΄ Πλατέλλας), Αραβίδης (55΄ Πέκχαρτ)

Στην εξωαγωνιστική επικαιρότητα, η ασυνεννοησία που χαρακτηρίζει τη διοίκηση της ΑΕΚ με τον τεχνικό διευθυντή Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, φαίνεται να οδηγεί στην απόλυση του Σέρβου από την Ενωση. Ο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν με την επιστροφή της ομάδας από την Πολωνία σε ένα κρίσιμο χρονικό σταυροδρόμι. Με τα τωρινά δεδομένα, η ΑΕΚ θα πορευτεί με τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της όσον αφορά τη θέση του κεντρικού επιθετικού, ενόψει του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Το πρόβλημα της συνεννόησης είναι υπαρκτό μεταξύ της διοίκησης και του Μιλοβάνοβιτς, στον οποίο ξαφνικά καταλογίστηκε από κάποιους και το «φιάσκο» της υπόθεσης Μοντανιέ. Ο σχεδιασμός βεβαίως, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, δεν είναι ο ενδεδειγμένος και αυτό βαραίνει ξεκάθαρα (πέραν του Μιλοβάνοβιτς) τόσο τον κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς, όσο και τον κ. Ντε Μπάρτολο, παρά το γεγονός πως οι μετεγγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής (Τσιγκρίνσκι, Μπακασέτας, Μπάρκας) μοιάζουν αρκετά καλές. «Οι ελεύθεροι παίκτες περιμένουν μέχρι αργά το καλοκαίρι ζυγίζοντας όλες τους τις επιλογές», ανέφερε ο Κετσπάγια και στην ΑΕΚ ελπίζουν να μπορέσουν να ενισχυθούν όπως πρέπει τουλάχιστον στην επίθεση. Ο Κετσπάγια μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε πως η συνολική δουλειά στο Κίελτσε ήταν θετική, ενώ ως προς την κλήρωση ευχήθηκε για την ΑΕΚ να συναντήσει ομάδα που δεν θα έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημά της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή