Ο Ατρόμητος έδειξε τα κενά του Ολυμπιακού

Ο Ατρόμητος έδειξε τα κενά του Ολυμπιακού

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Ολυμπιακός στο χθεσινοβραδινό φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Στο τελευταίο τεστ πριν από την αναμέτρηση με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης 21.45) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν καλές εντυπώσεις στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν είχαν συνέχεια στο δεύτερο μισό του αγώνα, διάστημα κατά το οποίο οι γηπεδούχοι ήταν άκρως αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Με τη σέντρα, οι πρωταθλητές πήραν τον έλεγχο του αγώνα, δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθούν, με τον Ντουρμάζ (3΄) και τον Σεμπά (5΄). Εν συνεχεία, πρώτα ο Σεμπά (22΄) και έπειτα ο Ντουρμάζ (27΄) είχαν σουτ στο δοκάρι της εστίας του Γκορμπούνοφ. Αλλά στην πρώτη αντεπίθεση, ο Ατρόμητος ευτύχησε να προηγηθεί με σουτ του Μπιτόλο στο 29΄. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 33΄ με σουτ του Μιλιβόγεβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με αποτέλεσμα να σημειωθούν λιγοστές ευκαιρίες. Τελικώς, ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη με δύο γκολ του Λε Ταλέκ στο 73΄ και το 84΄.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Μπιτόλο, Μπάγκα, Μπρίτο, Ούμπιδες, Ματέι, Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Γροντής. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Παπαδόπουλος (86΄ Θεοδωράκης), Κοντοές, Φυτανίδης, Λε Ταλέκ (86΄ Νάτσος), Ντιγκινί, Κεϊτά, Στόιτσεφ, Μπαστάκος, Λημνιός, Κατράνης, Γκουγκούδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο (46΄ Λεάλι), Μανιάτης (46΄ Ζντιέλαρ), Μποτία, Μιλιβόγεβιτς (74΄ Καμπιάσο), Μπουχαλάκης (63΄ Κασάμι), Ντουρμάζ (46’ Φορτούνης), Σιόβας, Ντε Λα Μπέγια (46΄ Μασουακού), Φιγκέιρα, Σεμπά (63΄ Πάρντο), Ιντέγε.

• Στις 11 το πρωί αρχίζει η διάθεση μέσω Ιντερνετ (από το www.olympiacos.org) των εισιτηρίων του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά. Από αύριο στις 10 το πρωί θα πωλούνται και από τα εκδοτήρια στο Καραϊσκάκη, έξω από τη θύρα 25, και θα κοστίζουν 15, 20, 25, 30, 35 και 45 ευρώ. Χθες, οι «ερυθρόλευκοι» έσπασαν το φράγμα των 15.000 εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν.

• Ελεύθερος από τον Ολυμπιακό έμεινε χθες ο Μάικλ Ολαϊτάν. Παράλληλα, οι πρωταθλητές Ελλάδας επιχειρούν να κλείσουν άμεσα επιθετικό από την αγορά του εξωτερικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή