Αναζητεί λύσεις ο Ολυμπιακός ενόψει Χαποέλ Μπερ Σεβά

Αναζητεί λύσεις ο Ολυμπιακός ενόψει Χαποέλ Μπερ Σεβά

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυξάνονται οι επιλογές του Βίκτορ Σάντσεθ για τον πρώτο αγώνα με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο γήπεδο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης 21.45). Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ αναμένεται να γυμναστεί σήμερα κανονικά και αύριο θα είναι η σειρά του Αλαν Πουλίδο για να επιχειρήσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα της προπόνησης. Και οι δύο απουσίασαν από το φιλικό με τον Ατρόμητο εξαιτίας τραυματισμού, όπου ο Ισπανός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

Πιθανότατα, την Τετάρτη το βράδυ θα στηριχθεί στην πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του οι οποίοι έπαιξαν από την αρχή στο Περιστέρι. Στην ενδεκάδα είχε τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτη, Μπουχαλάκη, Σεμπά, Ντουρμάζ και Ιντέγε. Θέση, πάντως, θα διεκδικήσει ο Κώστας Φορτούνης. Οπως γνωστοποίησε χθες η UEFA, η ρεβάνς του Ισραήλ θα γίνει την Τετάρτη 3 Αυγούστου και θα αρχίσει επίσης στις 21.45.

Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδας ετοιμάζονται να «κλείσουν» επιθετικό από την αγορά του εξωτερικού, ενώ παράλληλα εξετάζουν λύσεις για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, καθώς για τον Ντα Κόστα υπάρχει ενδιαφέρον από αγγλικές ομάδες. Ανοικτό παραμένει το θέμα της πώλησης του Αρτούρ Μασουακού, πιθανότατα σε σύλλογο της Γαλλίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή