Επιστρέφει στη γνωστή συνταγή ο Ολυμπιακός

Επιστρέφει στη γνωστή συνταγή ο Ολυμπιακός

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σέντρα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού κατά τη νέα σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν το πρωί, με μία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά στο Φάληρο, του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος τους ένα αποτέλεσμα που στη ρεβάνς θα τους δίνει σημαντικό πλεονέκτημα πρόκρισης στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ σκοπεύει να χρησιμοποιήσει σύστημα 4-2-3-1, προκειμένου να αγωνιστεί ο Κώστας Φορτούνης σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ιντεγε. Πρόκειται για θέση στην οποία ο διεθνής μεσοεπιθετικός των «Πειραιωτών» είχε πρωταγωνιστήσει στην περυσινή περίοδο, με αποτέλεσμα να ψηφιστεί ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος.

Από εκεί και έπειτα, ο Ισπανός τεχνικός σκοπεύει να έχει τον Καπίνο κάτω από την εστία, τους Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβα και Ντε Λα Μπέγια στην άμυνα, τους Μιλιβόγεβιτς και Μπουχαλάκη σε ρόλο αμυντικών μέσων, ενώ οι δύο εξτρέμ θα είναι οι Ντουρμάζ και Σεμπά. Διαιτητής του αυριανού αγώνα ορίστηκε από την UEFA ο Πορτογάλος Μανουέλ Ντε Σόουζα. Την περίπτωση του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν Ζαν Κριστόφ Μπαεμπέκ φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός. Την ίδια ώρα, αμερικανικά δημοσιεύματα τονίζουν πως στη μεταγραφική λίστα των «ερυθρόλευκων» είναι και ο 24χρονος Κολομβιανός αριστερός εξτρέμ του Ντάλας, Φαμπιάν Καστίγιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή