Πρόβλημα με τον Γιόχανσον στην ΑΕΚ

Πρόβλημα με τον Γιόχανσον στην ΑΕΚ

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην ΑΕΚ, καθώς ο Γιάκομπ Γιόχανσον ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και υψηλό πυρετό. Η παρουσία του στον αγώνα με τη Σεντ Ετιέν θα κριθεί τις επόμενες ώρες και άπαντες στην Ενωση ελπίζουν να καταφέρει να προλάβει τον αγώνα, καθώς όχι μόνο πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας, αλλά στη θέση του οι εναλλακτικές λύσεις είναι περιορισμένες.

Η «δίψα» για πρόκριση επί της Σεντ Ετιέν είναι εμφανής στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ και αποτυπώνεται ξεκάθαρα από τις ουρές που σχηματίζουν οι «Ενωσίτες» στα εκδοτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου. Περίπου 15 χιλιάδες εισιτήρια έχουν ήδη κάνει φτερά, ενώ αν συνυπολογιστούν τα 7 χιλιάδες διαρκείας και οι επόμενες δύο μέρες που θα συνεχιστεί η διάθεση των εισιτηρίων, εκτιμάται πως στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν περισσότεροι από 30 χιλιάδες οπαδοί των «κιτρινόμαυρων».

Ο κόσμος δημιουργεί κλίμα, αλλά δεν φέρνει προκρίσεις. Η πρόκριση χρειάζεται ομαδική δουλειά, συγκέντρωση και αυταπάρνηση. Ο Τιμούρ Κετσπάγια αποφάσισε να πραγματοποιήσει τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση στο Ολυμπιακό Στάδιο, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να πάρουν μια γεύση του νέου χλοοτάπητα που έχει τοποθετηθεί στο ΟΑΚΑ και στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία. Στα της ενδεκάδας, ο Πέκχαρτ δεν θα είναι βασικός και ως προς τον αντικαταστάτη του, ο Τιμούρ Κετσπάγια αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στον Τάσο Μπακασέτα και στον Χρήστο Αραβίδη. Με τα τωρινά δεδομένα, ο Μπακασέτας φαίνεται να έχει ισχυρό προβάδισμα. Ως προς την αποστολή, ο Ούγκο Αλμέιδα αναμένεται να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Γεωργιανού και ανάλογα με την πορεία του αγώνα, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί. Ομοίως και ο Πατίτο Ροντρίγκες.

Η Σεντ Ετιέν έρχεται στην Αθήνα σήμερα και ο Κριστόφ Γκαλτιέ δεν έχει απουσίες, ενώ στο ΟΑΚΑ αναμένονται περίπου 200 οπαδοί των Γάλλων. Ο βασικός επιθετικός των «στεφανουά» Νολάν Ρου εξέφρασε παράπονα σε χθεσινή συνέντευξή του για πέναλτι που –όπως υποστηρίζει– δεν του δόθηκε στον πρώτο αγώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή