Παρουσίαση και Ρέντη ο Πάουλο Μπέντο

Παρουσίαση και Ρέντη ο Πάουλο Μπέντο

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρουσιάζεται το μεσημέρι και ακολούθως πιάνει δουλειά ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο. Στις 15.30 είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση του Πορτογάλου τεχνικού στα γραφεία της πειραϊκής εταιρείας, στη διάρκεια της οποίας θα αναλύσει την αγωνιστική φιλοσοφία του. Επειτα θα γνωριστεί με τους ποδοσφαιριστές του και θα γίνει η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Μπροστά του θα έχει μία εβδομάδα πριν από το ταξίδι στην Πορτογαλία για το ματς με την Αρούκα στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 18 του μηνός. Οπως γνωστοποιήθηκε χθες, θα αρχίσει στις 22.00, ενώ στις 21.45 θα γίνει η σέντρα στη ρεβάνς του φαληρικού γηπέδου στις 25 Αυγούστου. Τα χρονικά περιθώρια δεν είναι μεγάλα, αλλά οφείλει να «τρέξει» πολλές υποθέσεις. Πρώτα να προετοιμάσει τη νέα του ομάδα για τα ματς με την Αρούκα και παράλληλα να λάβει αποφάσεις για την τελική μορφή του δυναμικού.

Χθες το απόγευμα η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Βίκτορ Σάντσεθ. Μάλιστα τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία. Ο νέος τεχνικός της Ιντερ Φρανκ ντε Μπουρ αποκάλυψε πως είχε δεχθεί πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδας: «Είχα επαφές με αγγλικούς συλλόγους, την Αντερλεχτ και τον Ολυμπιακό, που ενδιαφέρθηκαν για εμένα, αλλά τελικά προέκυψε η Ιντερ, που ήταν σοβαρή η πρότασή της».

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Αντρέ Μαρτίνς, βρίσκεται στη Βραζιλία με την εθνική Πορτογαλίας για τις υποχρεώσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι Πορτογάλοι είναι στην κορυφή του ομίλου τους με 6 βαθμούς και αναμένεται να προκριθούν στον προημιτελικό γύρο, οι αγώνες του οποίου είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο. Στις 17 και στις 20 του μηνός θα γίνουν οι ημιτελικοί και ο τελικός αντίστοιχα. Εφόσον προχωρήσει η Πορτογαλία, ο Μαρτίνς δεν θα είναι διαθέσιμος τουλάχιστον για το πρώτο ματς με την Αρούκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή