Ενίσχυση με Μαρίν για τον Ολυμπιακό

Ενίσχυση με Μαρίν για τον Ολυμπιακό

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες εξελίξεις σε τρία μεταγραφικά μέτωπα δρομολογούν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, την ώρα που ο Πάουλο Μπέντο και οι παίκτες του προετοιμάζονται για τη ρεβάνς της Πέμπτης με την Αρόουκα στο Καραϊσκάκη, των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας έφθασε στην Ελλάδα ο Μάρκο Μαρίν. Πρόκειται για τον 27χρονο διεθνή Γερμανό μεσοεπιθετικό της Τσέλσι.

Οι «Λονδρέζοι» είχαν αγοράσει τα δικαιώματά του από τη Βέρντερ Βρέμης το 2012, δαπανώντας 8 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, ο Μαρίν που ήταν με την αποστολή της Εθνικής Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2012, δεν κατάφερε να βρει χώρο στην αγγλική ομάδα και έτσι κατά σειρά αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού σε Σεβίλλη, Φιορεντίνα, Αντερλεχτ και Τραμπζονσπόρ.

Παράλληλα, στην τελική ευθεία είναι και η υπόθεση της συνεργασίας με τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό της Λίβερπουλ, Τιάγκο Ιλόρι, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Γερμανό προπονητή της, Γιούργκεν Κλοπ. Ομως, ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Πάουλο Μπέντο τον γνωρίζει από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, αφού αποτελεί «προϊόν» των ακαδημιών της.

Επίσης, άμεσα ξεκαθαρίζει και το θέμα του επιθετικού, με τον Νιλμάρ να πιέζει την ομάδα του, την Αλ Νασρ για λύση της συνεργασίας τους προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Ο 32χρονος διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός αξιώνει 1,2 εκατ. ευρώ. Ποσό που αφορά δεδουλευμένα της προηγούμενης περιόδου.

Εκτός συνόρων θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Γούτας, αφού η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε χθες την παραχώρησή του, με τη μορφή δανεισμού, στη βελγική Κόρτραϊκ.

Ο κεντρικός αμυντικός των «Πειραιωτών» είχε ακολουθήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Λάνγκενφελντ της Αυστρίας. Ωστόσο, εν συνεχεία «κόπηκε» από τον πρώην τεχνικό των πρωταθλητών, Βίκτορ Σάντσεθ από την αποστολή για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που έγινε στο Βέλγιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή