Μπέντο: Πρώτα Αστάνα και μετά ο ΠΑΟΚ

Μπέντο: Πρώτα Αστάνα και μετά ο ΠΑΟΚ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον μονόδρομο της νίκης θα επιχειρήσει να πορευθεί ο Ολυμπιακός στον αποψινό αγώνα με την Αστάνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ (22.05). Μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι απαραίτητη για την ομάδα του Πάουλο Μπέντο, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης. Να σημειωθεί πως στο άλλο ματς του ομίλου, η κυπριακή ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή, αντιμετωπίζει στην Ελβετία τη Γιουνγκ Μπόις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας άφησε εκτός αποστολή τον Μάρκο Μάριν για αγωνιστικούς λόγους και τον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Προφανώς, θέλει να έχει και τους δύο πανέτοιμους στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο. Στην ενδεκάδα θα επιστρέψει ο Φορτούνης, ενώ στην αποστολή βρίσκεται και ο Καρντόσο. Και οι δύο ήταν εκτός πλάνων της αναμέτρησης του περασμένου Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Εκτός απρόοπτου, στο αρχικό σχήμα θα είναι οι Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Να Κόστα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Σεμπά και Ιντέγε. Στην αποστολή είναι ακόμη οι Καπίνο, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντομίνγκεζ, Μανθάτης και Βιάνα. «Δεν σκεφτόμαστε τον ΠΑΟΚ. Σκεφτόμαστε τα δυνατά και τα αδύνατα στοιχεία της Αστάνα και τις δυσκολίες που μπορούν να συμβούν στο ματς. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στην προετοιμασία της ομάδας. Από αύριο θα σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ» τόνισε χθες ο Μπέντο, ενώ ο Σεμπά πρόσθεσε: «Εχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολα ματς και είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι με την Αστάνα, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που θα υπάρχουν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή