«Ετοιμοπόλεμος» ο Σεμπά για Τουρκία

«Ετοιμοπόλεμος» ο Σεμπά για Τουρκία

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επόμενος προορισμός για τον Ολυμπιακό είναι η Κωνσταντινούπολη, όπου αύριο θα κληθεί να κάνει την υπέρβαση στη ρεβάνς με την Μπεσίκτας, προκειμένου να βρεθεί στον προημιτελικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν το πρωί με πτήση τσάρτερ για την Τουρκία, με τον Βασίλη Βούζα να δίνει κάρτα επιβίβασης σε είκοσι ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους δεν βρίσκονται ο Καρντόσο και ο τραυματίας Βιάνα.

Αντιθέτως, οι Σεμπά, Μποτία και Καπίνο ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα ταξιδέψουν, μαζί με τους Ανδρούτσο, Ανσαριφάρντ, Καμπιάσο, Χουτεσιώτη, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Λεάλι, Μανθάτη, Μάριν, Μάρτινς, Παρέδες, Ρέτσο, Ρομαό και Σεμπά.

Να σημειωθεί πως ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, που είχε κοπεί από τον Πάουλο Μπέντο από τη λίστα που δηλώθηκε στην UEFA για τους αγώνες της νοκ άουτ φάσης του Γιουρόπα Λιγκ, ζήτησε να ταξιδέψει μαζί με τους συμπαίκτες του προκειμένου να τους υποστηρίξει στον ψυχολογικό τομέα. Φυσικά η επιθυμία του αρχηγού των «ερυθρόλευκων» έγινε αποδεκτή.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, τερματοφύλακας θα είναι ο Λεάλι, ακραίοι αμυντικοί οι Φιγκέιρας, Σισοκό, στόπερ οι Ρέτσος και Μποτία ή Ντα Κόστα, αμυντικοί μέσοι οι Καμπιάσο, Ρομαό ή Μάρτινς, επιτελικός μέσος ο Φορτούνης, εξτρέμ οι Ελιουνούσι, Μανθάτης ή Μάριν και επιθετικός ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος βρέθηκε χθες στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και εξέφρασε την εμπιστοσύνη της διοίκησης προς το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές, ενόψει του καθοριστικού αγώνα με την Μπεσίκτας. Θα τον διευθύνει ο Βρετανός Μάικλ Ολιβερ. Πρόκειται για τον 32χρονο διαιτητή του πρόσφατου αγώνα του αγγλικού κυπέλλου Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0, ο οποίος έβγαλε εκτός εαυτού τον Ζοσέ Μουρίνιο όταν απέβαλε τον Αντερ Ερέρα. Κατά το παρελθόν έχει διευθύνει τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – Αλκμααρ 2-2, Παναθηναϊκός – Σταντάρ Λιέγης 1-2 και Σπάρτα Πράγας – Αστέρας Τρίπολης 1-0.

• Χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian ανέφερε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται ξανά σε συνομιλίες με τον ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ, Φαουάζ Αλ Χασάουι, για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, μετά το «ναυάγιο» των συνομιλιών με Αμερικανούς επενδυτές. Ο διευθυντής επικοινωνίας της πειραϊκής εταιρείας Κώστας Καραπαπάς επεσήμανε πως οι «ερυθρόλευκοι» ασχολούνται μόνο με την Μπεσίκτας και όχι με τις ιστορίες περί Νότιγχαμ. Την ίδια ώρα, βελγικά δημοσιεύματα τονίζουν πως η Μαλίν ετοιμάζεται να αποκτήσει τα δικαιώματα του Κολοβού από τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη βελγική ομάδα. Αν και υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός δράσης έως το τέλος της περιόδου, έχει δεχθεί πρόταση από τη Μαλίν για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή