Eμενίκε: Τον καλύτερο εαυτό μου

Eμενίκε: Τον καλύτερο εαυτό μου

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και τυπικά ο Εμάνουελ Εμενίκε ανήκει από χθες στον Ολυμπιακό, καθώς η πειραϊκή εταιρεία ανακοίνωσε την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού από τη Φενέρμπαχτσε. Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων», ο Εμενίκε τόνισε: «Θέλω να πω στους φιλάθλους μας ότι είμαι εδώ. Είμαι εδώ για να παίξω και θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου. Πάντα όταν θα βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο, θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Για τον σύλλογο και για τους φιλάθλους!».

Την ίδια ώρα, ο πορτογαλικός Τύπος αναφέρει πως έχει κλείσει η μεταγραφή του Μεχντί Καρσελά στον Ολυμπιακό. «Ο Καρσελά παραχωρήθηκε από τη Γρανάδα στον Ολυμπιακό. Η Μπενφίκα βάζει στα ταμεία της 750.000 ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά η «O Jogo». Να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Γρανάδα, αλλά η Μπενφίκα είχε κρατήσει ποσοστό σε περίπτωση μελλοντικής πώλησής του. Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται από χθες στο Γκενκ του Βελγίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας έως τις 15 του μηνός, με τη διεξαγωγή και τριών φιλικών αγώνων.

Ο Μπέσνικ Χάσι έχει αφήσει στην Ελλάδα τους Γιαννιώτα (για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από τον Απόλλωνα Λεμεσού), Βέργο, Κασάμι, Βιάνα, Ντα Κόστα, οι οποίοι αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Επίσης, σε σχέση με το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία, δεν υπολογίζει τον Μπουχαλάκη που δοκιμάζεται στη Νότιγχαμ, καθώς και τους Τόλι, Ντουμάνη, Μεγαρίτη και Βρουσάι οι οποίοι επιστρέφουν στην ομάδα νέων. Στο Βέλγιο βρίσκονται οι Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Σκαφίδης, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ. Ο Εμενίκε αναμένεται να ταξιδέψει το Σάββατο στο Βέλγιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή