Σέντρα στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος

Σέντρα στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι προβολείς στρέφονται απόψε στο γήπεδο Καραϊσκάκη, όπου στις 20.30 θα διεξαχθεί ο σημαντικότερος από τους πρώτους τέσσερις αγώνες της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας που αρχίζει σήμερα.

Λίγα 24ωρα μετά την αναμέτρησή τους για το πρωτάθλημα που έληξε 1-1, ο Ολυμπιακός υποδέχεται ξανά τον Αστέρα Τρίπολης, αυτήν τη φορά στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου. Το άλλο ματς ανάμεσα στον Κισσαμικό και τον Αχαρναϊκό είναι προγραμματισμένο να γίνει την Πέμπτη.

Μετά τη νέα βαθμολογική απώλεια, ο Μπέσνικ Χάσι αισθάνεται μεγάλη πίεση και το μέλλον του στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας θα εξαρτηθεί  από τα αποτελέσματα στο αποψινό παιχνίδι, αλλά κυρίως από  το  μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής  με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.

Η έντονη κριτική που ασκείται στον τεχνικό του Ολυμπιακού σχετίζεται με τις επιλογές του στους τρεις τελευταίους αγώνες με την Ξάνθη, τη Σπόρτινγκ και τον Αστέρα.

Η μη αξιοποίηση του ποιοτικού και με πολλές επιλογές δυναμικού των «Πειραιωτών» χρεώνεται στον Μπέσνικ Χάσι. Και θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι αποφάσεις του για την ενδεκάδα, τόσο στο αποψινό ματς, αλλά κυρίως στο κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού Σταδίου. Στην αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της χθεσινοβραδινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, βρίσκονται οι Μπεν, Σισέ, Μίλιτς, Μάρτινς, οι οποίοι ήταν εκτός πλάνων του από τις προηγούμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλητών.

Ο Χάσι υπολογίζει ακόμη τους Ανδρούτσο, Χουτεσιώτη, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φορτούνη, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρη, Μάριν, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ταχτσίδη και Ζντιέλαρ. Αποκλείστηκε ξανά ο Ανσαριφάρντ, όπως και οι Οτζίτζα, Καρσελά, Σεμπά, Ρομαό, Ενγκελς, Φιγκέιρας, καθώς και ο τραυματίας Μποτία.

Για τον 6ο όμιλο, ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί τον Εργοτέλη (ώρα έναρξης 16.00) και η Ξάνθη τον Παναιτωλικό (18.15). Για τον 2ο όμιλο ο Αιγινιακός θα παίξει με τον Απόλλωνα Πόντου (16.00). Το άλλο ματς του ομίλου, ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός, θα γίνει αύριο στην Τούμπα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή