Χωρίς Δώνη στην Κύπρο η Εθνική

Χωρίς Δώνη στην Κύπρο η Εθνική

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μίκαελ Σκίμπε και οι ποδοσφαιριστές του «μετακομίζουν» το πρωί για τη Μεγαλόνησο, όπου αύριο θα επιχειρήσουν να πορευτούν στον μονόδρομο της νίκης στον αγώνα με την Κύπρο για την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια του Τάσου Δώνη, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης μετά την αποχώρησή του από την προπόνηση έδειξαν χθες πως έχει υποστεί θλάση γλουτιαίου μυός.

Παρά τον τραυματισμό του, εξέφρασε την επιθυμία να ακολουθήσει την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην Κύπρο. Αφού εξασφάλισε τη σχετική άδεια από την ομάδα του, τη Στουτγάρδη, το αίτημά του έγινε δεκτό.

Αναμφίβολα πρόκειται για σημαντική απουσία, αφού ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Εθνικής μας στους αγώνες με την Εσθονία και το Βέλγιο. Φυσικά θα λείψει και από το παιχνίδι της Τρίτης με το Γιβραλτάρ στο «Καραϊσκάκη». Να σημειωθεί πως ο Σκίμπε δεν κάλεσε κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή στη θέση του. Πάντως, υπήρχαν χθες και ευχάριστα νέα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Ο Ανδρέας Σάμαρης, που ταλαιπωρήθηκε την Τετάρτη από γαστρεντερίτιδα, χθες αισθάνθηκε καλύτερα και ακολούθησε χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της προπόνησης.

Κατά την προσφιλή τακτική του Σκίμπε, οι διεθνείς δείπνησαν χθες βράδυ εκτός ξενοδοχείου.

Προσεγγίζοντας τις σκέψεις του για την ενδεκάδα, ο Καρνέζης θα είναι κάτω από την εστία, στην τετράδα της άμυνας οι Μανιάτης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, στη μεσαία γραμμή σε ρόλο αμυντικών μέσων ο Ζέκα πιθανότατα με τον Τζιόλη, ενώ για την κορυφή της επίθεσης τον πρώτο λόγο έχει ο Μήτρογλου. Πίσω του πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει τους Χριστοδουλόπουλο, Φορτούνη και Μάνταλο. «Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Είμαστε μια οικογένεια με τον νέο προπονητή και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Εμείς θα πάμε να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια, περιμένοντας, βέβαια και τι θα κάνουν οι αντίπαλοί μας. Αλλά εμείς θα δούμε ξεχωριστά τα δικά μας ματς για να τα κερδίσουμε. Περιμένουμε και ευελπιστούμε ότι η Βοσνία θα χάσει βαθμούς από το Βέλγιο, αλλά πρώτα και κύρια στοχεύουμε να κερδίσουμε τους δύο δικούς μας αγώνες», υποστήριξε ο επιθετικός της Νότιγχαμ, Απόστολος Βέλλιος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή