Ποδόσφαιρο: «Ερυθρόλευκη» αντεπίθεση κορυφής

Ποδόσφαιρο: «Ερυθρόλευκη» αντεπίθεση κορυφής

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους τρεις βαθμούς μείωσε ο Ολυμπιακός τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας, μετά την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής. Σύμφωνα με δήλωση του προπονητή του, Τάκη Λεμονή, στόχος των «ερυθρόλευκων είναι η επιστροφή στην κορυφή στη διάρκεια του Ιανουαρίου.

Ωστόσο, έως και το τέλος του χρόνου και σε διάστημα ενός μήνα, η ομάδα του Πειραιά θα κληθεί να δώσει οκτώ αγώνες και στις τρεις διοργανώσεις στις οποίες μετέχει, δηλαδή σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ.

Γεγονός που υποχρεώνει τον 57χρονο τεχνικό να έχει σε εγρήγορση το σύνολο των ποδοσφαιριστών του.

Από τις 18 του μηνός έως και τις 17 Δεκεμβρίου, οπότε και θα διακοπεί το πρωτάθλημα για τα Χριστούγεννα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Λεβαδειακό (18/11 στη Σούπερ Λίγκα), τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (22/11 για το Τσάμπιονς Λιγκ), τον ΑΟΚ (26/11 στη Σούπερ Λίγκα), τον Κισσαμικό (στις 28/11 για το Κύπελλο), τον Απόλλωνα Σμύρνης (2/12 στη Σούπερ Λίγκα), τη Γιουβέντους (5/12 για το Τσάμπιονς Λιγκ), τον Παναιτωλικό (9/12 στη Σούπερ Λίγκα) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/12 στη Σούπερ Λίγκα).

Μετά το θριαμβευτικό 5-1 επί του Πλατανιά, οι παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας εμφανίζονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικά είναι όλα όσα υποστηρίζει ο Μάρκο Μάριν: «Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτός είναι ο στόχος μας, να παίζουμε έτσι και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Ελπίζω πως μέχρι τον Ιανουάριο θα είμαστε στην κορυφή. Οσο πιο πολλά παιχνίδια κερδίζουμε τόσο πιο γρήγορα θα επιστρέψουμε. Το πιστεύω και όσο πιο γρήγορα τα καταφέρουμε τόσο το καλύτερο».

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής στα μπαράζ, αναμένεται να αυξηθούν οι επιλογές του Τάκη Λεμονή, καθώς οι Μπεν, Εμενίκε και Σεμπά πιθανότατα θα έχουν αποθεραπευθεί πλήρως.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή