«Ερυθρόλευκη» ανηφόρα και η «επιδημία» των διαρρήξεων

«Ερυθρόλευκη» ανηφόρα και η «επιδημία» των διαρρήξεων

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οκτώ αγώνες σε διάστημα ενός μήνα θα κληθούν να δώσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας. Πρώτη υποχρέωσή τους είναι το σαββατιάτικο εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό για την 11η αγωνιστική.

Τη Δευτέρα θα αναχωρήσουν για τη Λισσαβώνα, όπου δύο ημέρες μετά θα αντιμετωπίσουν τη Σπόρτινγκ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα κληθούν να πορευτούν στον μονόδρομο της νίκης, προκειμένου να ελπίζουν σε κατάκτηση της 3ης θέσης, η οποία οδηγεί στη νοκ άουτ φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Εως και την επόμενη διακοπή λόγω των Χριστουγέννων, ο Ολυμπιακός θα παίξει ακόμη στην Κέρκυρα, στα Χανιά με τον Κισσαμικό για το Κύπελλο, στο Καραϊσκάκη με τον Απόλλωνα και τη Γιουβέντους, στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και στο Φάληρο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο τέλος του πρώτου γύρου.

Λογικό επόμενο είναι ο Τάκης Λεμονής να προσπαθεί να έχει σε εγρήγορση το σύνολο των ποδοσφαιριστών του.

Συνεχή κρούσματα

Θύμα ληστείας έπεσαν προ ημερών ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο Οτζίτζα – Οφόε. Μάλιστα, η ιστοσελίδα του Βελγίου www.nieuwsblad.be υποστηρίζει πως ο μέσος των «ερυθρόλευκων» είναι αναστατωμένος: «Ο Βάντις Οτζίτζα ίσως να αλλάξει και πάλι ομάδα ύστερα από σχεδόν μισό χρόνο στον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος Βέλγος γνωστοποίησε πως φοβάται πολύ για την ασφάλεια της οικογένειάς του μετά τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του. Το πρωί του Σαββάτου, ο Οτζίτζα έπεσε θύμα ληστείας στην κατοικία του, στην Αθήνα. Του έκλεψαν κοσμήματα και χρήματα. Ο παίκτης, η κοπέλα του και η πέντε μηνών κόρη τους δεν ήταν στο σπίτι. Πριν από μερικές εβδομάδες έγινε προσπάθεια να διαρρήξουν και το σπίτι του συμπαίκτη του Σίλβιο Προτό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή