Ανανέωσε μέχρι το 2022 στην ΑΕΚ ο Μάνταλος

Ανανέωσε μέχρι το 2022 στην ΑΕΚ ο Μάνταλος

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην ΑΕΚ ώς το 2022 θα βρίσκεται ο Πέτρος Μάνταλος, καθώς η Ενωση και ο αρχηγός της συμφώνησαν στην πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους. «Εύχομαι να γυρίσω πριν από τη λήξη της σεζόν και να σηκώσω το πρωτάθλημα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο διεθνής μέσος. Για το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ΑΕΚ να κρατά καλούς ποδοσφαιριστές για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα (σ.σ. ο Μάνταλος παίζει στην ΑΕΚ από το 2014), καθώς οι συνεχείς μεταγραφές, οι πιέσεις των ατζέντηδων προς ποδοσφαιριστές και ομάδες για μετακινήσεις, κάνουν αυτές τις περιπτώσεις ολοένα και πιο σπάνιες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ενα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της ΑΕΚ σε σχέση με τους ανταγωνιστές της, άλλωστε, είναι η ομοιογένεια, καθώς παίκτες όπως ο Μάνταλος, ο Μπακάκης, ο Λαμπρόπουλος ο Σιμόες και ο Γιόχανσον βρίσκονται μαζί στην ομάδα για τρία ή και περισσότερα χρόνια, πράγμα που δεν συναντάται εύκολα σε άλλες ελληνικές ομάδες.

Ως προς τα αγωνιστικά, η ΑΕΚ εισέρχεται σε ακόμη μία περίοδο συνεχόμενων και απαιτητικών αγώνων. Μέχρι τις διακοπές για τα Χριστούγεννα σε περίπου έναν μήνα, η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, να περάσει στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και να ασχοληθεί με ένα φαινομενικά «βατό» πρόγραμμα στην Ελλάδα που δεν έχει ντέρμπι ή παραδοσιακά δύσκολες έδρες. Για να επιτευχθούν οι στόχοι, βέβαια, απαιτούνται αποτελεσματικότητα, ψυχραιμία, σωστή διαχείριση και τύχη, με πρώτο και πολύ σημαντικό παιχνίδι, αυτό της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο μεγάλος άτυχος της εβδομάδας για την ΑΕΚ, Γιάκομπ Γιόχανσον, επέλεξε να χειρουργηθεί στη Σουηδία από τον ιατρό της εθνικής του ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή