Εχασε ευκαιρία και κοιτάζει μπροστά η ΑΕΚ

Εχασε ευκαιρία και κοιτάζει μπροστά η ΑΕΚ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ευκαιρία για να βρεθεί στην κορυφή τα Χριστούγεννα χάθηκε για την ΑΕΚ, καθώς το 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο, έδωσε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να πανηγυρίσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Η Ενωση έχασε ευκαιρίες, είδε τον διαιτητή να μην της δίνει δύο καθαρά πέναλτι, όμως δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της, παρουσιάζοντας μια εικόνα κούρασης αλλά και έλλειψης ψυχικών αποθεμάτων για τη νίκη. Η απώλεια βαθμών σε ένα πρωτάθλημα είναι φυσιολογική ακόμα και για επίδοξους πρωταθλητές και το κρίσιμο σημείο έρχεται τώρα: Αν η ΑΕΚ σταθεί πολύ στη βαθμολογική απώλεια κινδυνεύει να χάσει ό,τι έχτισε όλο αυτό τον καιρό με κόπο, αλλά αν κοιτάξει μπροστά έχει όλες τις προδιαγραφές για να διεκδικήσει τον τίτλο. Η απάντηση στο δίλημμα θα δοθεί στις προσεχείς εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον Παναιτωλικό και κυρίως στην αντίδραση του Μανόλο Χιμένεθ στα επόμενα παιχνίδια. Τόσο στο Κύπελλο όσο –κυρίως– και στο πρωτάθλημα στις αρχές του νέου χρόνου με τον ίδιο αντίπαλο στο Αγρίνιο.

Εκτός προπονήσεων είναι οι τραυματίες Σιμόες, Βράνιες και Τσόσιτς που είναι σχεδόν απίθανο να προλάβουν να αγωνιστούν στην αυριανή αναμέτρηση Κυπέλλου, ενώ μετά τον αγώνα η διοίκηση της ΑΕΚ θα εξετάσει τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν την Ενωση στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Η απόκτηση του Μασούντ Σοτζάι μοιάζει εξαιρετικά πιθανή στην παρούσα φάση, ενώ η ΑΕΚ θα αναζητήσει έναν ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ κι άλλο έναν που να μπορεί να παίξει στα άκρα της επίθεσης. Πρώτος στόχος είναι ο Ερνάνι της Πόρτο, ενώ για το αμυντικό χαφ εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις πλην του Χολτχάουζερ.

Χθες το βράδυ ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρέθεσε προγραμματισμένο δείπνο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τις συζύγους τους, όπως και στα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή