Σταθερή και ώριμη συνεχίζει η ΑΕΚ

Σταθερή και ώριμη συνεχίζει η ΑΕΚ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πληρότητα και κυρίως η συνοχή της ΑΕΚ προσδίδουν στην ομάδα ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και το εμφατικό πέρασμα του «Δικεφάλου» από το Αγρίνιο (1-4) έδωσε ακόμη ένα σημείο αναφοράς στη φετινή πορεία της ομάδας του Χιμένεθ. Ποδόσφαιρο κυριαρχίας, σοβαρότητα και επαγγελματισμός έφεραν ένα εύκολο τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα. Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε για περίπου 50 λεπτά πριν αποχωρήσει τραυματίας, βγάζοντας ασίστ, κερδίζοντας πέναλτι αλλά και σκοράροντας το πρώτο και καθοριστικό τέρμα των «κιτρινόμαυρων» με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι υπόλοιπες αγωνιστικές είναι αναμφίβολα καθοριστικές για την ΑΕΚ, καθώς μέχρι και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 4 Φεβρουαρίου, ακολουθούν οι αγώνες με ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΛ και Λαμία. Παράλληλα, θα μεσολαβήσουν και αγώνες Κυπέλλου που θα προκύψουν μετά το αυριανό παιχνίδι της Ενωσης με τον Παναιτωλικό που θα είναι το τρίτο συνεχόμενο μεταξύ των δύο ομάδων. Η νίκη της ΑΕΚ με 4-0 στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16», κάνει τον αγώνα τυπικό και ο Χιμένεθ που είναι τιμωρημένος και σε αυτό το παιχνίδι, θα χρησιμοποιήσει σίγουρα αρκετά διαφορετική σύνθεση συγκριτικά με τον αγώνα πρωταθλήματος το Σάββατο. Θέση βασικού αναμένεται να πάρουν, μεταξύ άλλων, οι Μπάρκας, Γιακουμάκης και Μασούντ, ενώ και ο Μοράν πιθανότατα θα πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής.

• Εντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αντρέ Σιμόες δείχνει η Βαλένθια, σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης. Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ έχει συμβόλαιο ώς το 2019 και η Ενωση επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σιμόες, τόσο για να έχει την προοπτική διατήρησής του στο ρόστερ όσο και για να ανεβάσει ακόμα πιο πολύ την αξία του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή